NOVA TELEGRAF IOS APLIKACIJA: Revolucionarna u svakom pogledu

Najnovija Telegraf aplikacija omogućava brzo, efikasno, jednostavno i pregledno čitanje vesti ali i uživanje u multimedijalnim sadržajima. Perfektnim dizajnom i funkcijama, informisanje podiže na potpuno novi nivo

  • 7

Potpuno redizajnirana, nova Telegraf IOS aplikacija, usklađena je sa novim trendovima u dizajnu. Novi IOS 7 lansiran je nedavno, a prvi u Srbiji kreirali smo novu verziju Telegraf IOS aplikacije, u potpunosti prilagođenu novom operativnom sistemu Apple kompanije.

 

Vizuelni identitet

 

Akcenat je na vizuelnom identitetu koga prati velika brzina učitavanja. Do sadržaja se sada mnogo brže dolazi jednostavnim pokretima prsta. Iskustvo čitanja vesti na portalu podignuto je na viši nivo kroz interakciju sa korisnicima aplikacije, bilo putem komentara, ili slanja zanimljivosti, koje biste podelili sa našim čitaocima. Mnogo brže možete deliti sadržaj, koji zajedno pravimo, na vašim omiljenim društevnim mrežama.

 

 

Novi, redizajnirani "Moj meni", dostupan je povlačenjem prsta (svajpom) sa leve na desnu stranu ekrana. Najpopularnije kategorije su prve, odmah na dohvat ruke, dok se do svih ostalih kategorija može doći skrolom menija na dole.

 

Ako koristite novi IOS 7 možete se lako vratiti na prethodni ekran svajpom od leve ivice ekrana, a Telegraf iskoršćava pun potencijal novog IO7 sistema.

 

 

Pored lakšeg i bržeg učitavnja vesti, čitanje je ujedno jasnije i preglednije. Uživajte u svim kategorijama koje svakodnevno čitate sa svog računara, ali funkcionalnije, u pokretu, bilo da šetate ili se vozite u gradskom prevozu.

 

Želite li do starijih tekstova? Na novoj aplikacijij imate mogućnost neograničenog učitavanja vesti. Možete se vratiti čak i do prvih tekstova, koje smo ikada objavili, na jednostavan način. Kada dođete do kraja trenutno učitanih vesti u kategoriji, automatski se pokreće učitavanje starijih vesti.

 

 

Mnogo novih vesti, informacija, tekstova, tema o kojima ste želeli da znate, praćenih atraktivnim multimedijalnim sadržajima, upakovanih u novu Telegraf IOS aplikaciju, omogućiće vam da na najfunkcionalniji mogući način, vizualno atraktivan i prilagođen vama, u svakom momentu budete u kontaktu sa dešavanjima u zemlji i svetu.

 

Telegraf IOS aplikaciju možete preuzeti ovde.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA