MULTIFUNKCIJSKI MONITORI: Samsung LED za maksimalno uživanje

Sa novim Samsungovim monitorima možete gledati televizijui raditi na svom računaru istovremeno. Ugrađeni TV tjuner, zvučnici, daljinsko upravljanje i kvalitet slike čine ovaj uređaj neverovatno praktičnim

  • 0

Bez obzira na to da li pripremate prezentaciju ili želite da uživate u filmu, najnovijim video-igricama ili gledate omiljeni TV kanal, serija Samsungovih LED MFM monitora vam sve to omogućava.

Ovi multifunkcionalni uređaji donose besprekorne performanse, vrhunski kvalitet slike i brojne višenamenske funkcije kombinujući sadržaj televizora, računara i audio-uređaja. Oni ispunjavaju najnovije potrebe korisnika i nude efikasniji rad na više poslova istovremeno, ali i komforniji stil života.

Ugrađeni TV tjuner, zvučnici, daljinsko upravljanje, izuzetan kvalitet slike, kompatibilnost s operativnim sistemom Windows 8, ali i mogućnost povezivanja sa brojnim drugim uređajima čine ove monitore vrlo praktičnim i svrsishodnim. Ono što je interesantno kod ove Samsungove serije monitora je to da nudi "sliku u slici", odnosno možete gledati televizor i raditi na svom računaru u isto vreme.

Takođe, ovo su jedinstveni uređaji koji u ovoj dijagonali nude Full HD rezoluciju prilikom gledanja televizijskog programa. Idealni su za varijantu drugog televizora u domaćinstvu jer imaju dvostruku ulogu, idealne performanse i ne zauzimaju puno prostora.

Samsungovi multifunkcijski monitori imaju LED ekran i dolaze sa dijagonalom od 22 i 24 inča. Modeli koje možete naći na tržištu prodaju se u beloj i crnoj boji i nose oznaku T22C300EW, T24B300EE i T24C300EW.

Sva tri monitora imaju Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela koja se prikazuje u 16 : 9 formatu. Ugao gledanja od 170/160 stepeni omogućava verno prikazivanje i vrhunski kvalitet slike, bez menjanja boja, iz bilo kog ugla.

Takođe, uz vreme odziva od 2 ms, čak i prilikom prikazivanja najbržih scena, tehnologija za besprekorno prikazivanje pokreta omogućava gledanje filmova, igranje igrica i gledanje sadržaja sa interneta uz precizan prikaz i bez podrhtavanja slike, zamućivanja i pojave duple slike do kojih može da dođe na monitorima sa sporijim odzivom.

Pored toga, različiti tipovi ulaza obezbeđuju veću kompatibilnost monitora i omogućavaju prikazivanje raznovrsnog sadržaja. Serija ovih monitora donosi VGA D-sub, DVI I HDMI povezivanje, odnosno integraciju sa audio i video uređajima, računarima, smart telefonima i tabletima.

U digitalnom dobu gde tehnološki uređaji igraju važnu ulogu i olakšavaju svakodnevni život, podjednako bitna stavka je i njihova namena. Televizori i monitori su svakako neke od najvećih i najskupljih stavki u našem domu koji, naročito kada je u pitanju zabava, često ispunjavaju slične dužnosti.

Dakle, ako nemate sobu ili budžet za oboje, ili vam je potreban televizor manjih dimenzija sa vrhunskom slikom koji će u isto vreme biti i monitor povezan sa vašim računarom, zašto ne biste iskombinovali ova dva?

Samsungovi multifunkcijski LED monitori vam svakako otvaraju tu mogućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA