ASTROIDS: Srbi napravili svemirsku igricu godine!

U pitanju je 3D igra u kojoj igrač upravlja svemirskim brodom i puca u sve što mu se nađa na putu. Pojavljivanje ove pucačine se očekuje tokom 2014. godine

  • 3

Astroids je 3D svemirska igra, sa svemirskim brodom koji puca u sve što mu se nađe na putu. Igricu je kreirao srpski studio "Industry Entertainment", a njeno pojavljivanje se očekuje tokom 2014. godine.

U pitanju je letelica sa laserima, raketama i ostalim naoružanjem u borbi u dubokom svemiru. Braneći se od asteroida koji lete svuda oko njega, igrač mora da pazi na eksplozije, delove asteroida koji se razlete, ali i druge svemirske letelice.

Igrač se oslanja na pokretljivost, brzinu, kontrole i razorno naoružanje svemirskog broda kojim upravlja kao i gravitacioni štit.

Prvi video tizer je objavljen, a u narednim mesecima će biti objavljeno još nekoliko novih video klipova koji će pokazivati neke od aspekata igre.

Astroids je i dalje u fazi razvoja, i pojaviće se tokom 2014. godine. Za kupovinu će biti dostupna preko oficijalnog sajta ili Steam platforme.

Ovo je jedna od retkih igrica na kojoj se trenutno radi u Srbiji, a čim budemo dobili kopiju igre za testiranje prenećemo vam naše utiske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasko

    16. januar 2014 | 22:20

    Jedva cekam :)

  • Kolekcionar

    17. januar 2014 | 21:06

    Nemojte da se primate, to je samo ulepšani Asteroids, ništa novo nisu izmislili. Skinuću im kapu kad izmisle nešto novo, a ne upucavanje kamenja koje se razbija na duplo manje komade. Pa to se igralo 80ih

  • mare

    17. januar 2014 | 13:11

    Djeluje smoreno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA