EKSKLUZIVNO: Čitajte Telegraf na Samsung Smart televizorima!

Novu aplikaciju je moguće koristiti na svim Samsung Smart TV i Smart BD (Blu-ray Disc Player) uređajima proizvedenim od 2012. godine, pa nadalje

  • 8

Vaš omiljeni internet portal Telegraf pokrenuo je aplikaciju za Samsung Smart televizore koja vlasnicima ovih uređaja omogućava čitanje najnovijih vesti na našem sajtu. Aplikacija je deo novog T3 Magičnog sveta, a pokrenuta je u cilju postizanja vrhunskog doživljaja prilikom čitanja našeg portala.

Samsung SMART TV aplikacija se preuzima sa Samsungovog apps marketa koji poseduju svi pametni televizori ove kompanije. Ovu aplikaciju je moguće koristiti na svim Samsung Smart TV i Samsung Smart BD (Blu-ray Disc Player) uređajima proizvedenim od 2012. godine pa nadalje, uključujući i sve Smart uređaje koji su se pojavili, ili treba da se pojave na tržištu ove kalendarske godine.

Dizajn je sličan sajtu i aplikaciji za Android i iOS, pa je tako zadržao poznate karakteristike. U gornjem delu se nalazi taskbar sa kategorijama, sa leve najnovije vesti, a u centru otvorena vest ili kategorija. Sve je veoma pregledno i lako za snalaženje.

Aplikacijom se može upravljati preko svih dostupnih Samsungovih daljinskih upravljača, počev od "običnog daljinskog upravljača" preko Smart TV Input kontrolera do najnovije verzije SmartTV touch kontrolera i Samsung Wireless tastature za Smart TV.

Pored svega ovoga, možete je kontrolisati i putem smartfona i tableta kompanije Samsung, preko njihove aplikacije Smart Remote. Ukoliko nemate Samsung smartfon ili tablet, na Google Play marketu postoji nezvanična aplikacija pod nazivom Smart TV Remote, koja omogućava svim uređajima na Android platformi da kontrolišu televizor, a samim tim i aplikaciju.

Od svog pojavljivanja, Telegraf.rs Smart TV aplikacija je preuzeta više od 340 puta.

Čitajte nas i dalje, a mi vam obećavamo da ćemo se unapređivati, biti još bolji, brži i ekskluzivniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Djordjevic

    13. februar 2014 | 21:15

    Imao sam prilike da vidim aplikaciju u svim fazama izrade I krajnji rezultat je ispao fenomenalno. Svaka Vama (Telegraf) cast sto idete u korak s vremenom.

  • Djn

    13. februar 2014 | 21:07

    Jos samo da imam smart tv

  • Malena

    13. februar 2014 | 22:58

    Pa,zorica ima,čekaj da se oglasi ovim povodom:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA