≫ 

Google napravio aplikaciju koja vam štedi mobilni internet: Treba samo da je instalirate i uključite jednu opciju (VIDEO)

Aplikacija Datally dostupna je svim korisnicima Android pametnih telefona

  • 3

Najnovija aplikacija kompanije Google pod imenom Datally pomoći će korisnicima Android pametnih telefona da uštede megabajte mobilnog interneta.

Aplikacija koja vam može ubrzati telefon i preko koje muziku i slike šaljete jednim klikom!

S obzirom na to da je mobilni internet u većini delova sveta i dalje prilično skup, Datally će prikazati korisnicima koje njihove aplikacije troše najviše podataka za prenos.

Pored toga što će prikazati koje aplikacije su najveći potrošači mobilnog interneta, ona će istovremeno omogućiti i uštedu, piše PhoneArena. Datally će moći da prikaže potrošnju na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, ali i iz sata u sat.

Takođe, kad god korisnik odluči da uključi Data Saver opciju, Datally će automatski blokirati potrošnju mobilnog interneta u pozadini.

Korisnici će pored blokiranja svih aplikacija, moći da biraju i pojedinačne aplikacije kojima mogu da zabrane korišćenje mobilnog interneta.

Google je ovu aplikaciju testirao nekoliko meseci na Filipinima, a prema rezultatima do kojih je došao, korisnici su pomoću Datally-ja uspeli da uštede čak 30% mobilnog interneta.

Datally besplatno možete preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    30. novembar 2017 | 23:33

    Pa ovo ios ima 5 godina

  • dragan

    3. decembar 2017 | 15:45

    Bravo iOS-ovci. Pored toga da je opcija za data saving na androidu sistemski dostupna te su ovakve aplikacije samo višak na tržištu, vi još uvek ne kontate saradnju Googla u Apple-a? Mukice moje <3

  • A

    1. decembar 2017 | 12:42

    Ovako nesto iPhone ima vec godinama. Sta je nivo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA