Instalirajte ovu aplikaciju na telefon osobe koju mrzi da odgovara na vaše poruke i više nikada neće to ponoviti

Kako bi funkcionisala, aplikacija mora da bude instalirana na telefone i osobe koja šalje i osobe koja prima poruku

  • 1

Aplikacija ReplyASAP zaključaće dečiji telefon sve dok oni ne odgovore na poruku roditelja. Nju je napravio Britanac Nik Herbert.

Snouden napravio aplikaciju koja će vam čuvati kuću: Instalira se na stari telefon i prati da li vas neko tajno prisluškuje!

Nika je na kreiranje aplikacije podstakao njegov sin Ben koji je uporno držao svoj telefon utišanim. Pored dece, ovu aplikaciju možete da instalirate i na telefon dečka/devojke, kako bi i oni uvek morali da vam odgovore na poruku.

Herbert je pokušao da nađe aplikaciju koja bi se probila kroz utišani način rada i privukla Benovu pažnju. S obzirom da je nije pronašao, odlučio je da napravi sopstvenu.

Kako bi funkcionisala, aplikacija mora da bude instalirana na telefone i osobe koja šalje i osobe koja prima poruku. Otvorite je, uneste u nju poruku i pošaljete. Kad stigne primaocu oglasi se glasan alarm, a aplikacija zaključa ekran sve dok on ne pošalje odgovor. 

Printskrin: play.google.com

Slanje poruke je besplatno, kao i aplikacija ako je koristite samo za jednu osobu. Za više se plaća.

Herbertovi aplikaciju koriste samo u hitnim slučajevima, što i vama preporučuju. Za sada je dostupna samo za Android, piše Mental Floss.

ReplyASAP besplatno možete preuzeti OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA