≫ 

Instagram je upravo objavio novu funkciju koja će vaše slike učiniti još gotivnijim

Ona vam omogućava slikanje i snimanje profi portreta.

  • 0

Novi Instagram Focus režim snimanja koristi tehnologiju detektovanja lica i segmentuje pozadinu, tako da portret ostaje u fokusu dok pozadina dobija zamagljeni izgled, kako pri snimanju tako i pri fotografisanju prednjom ili zadnjom kamerom.

Testirali smo najjaču i najnoviju GoPro kameru - ovo su naši utisci (VIDEO)

Focus možete pronaći u Instagram Stories podešavanjima, pored Boomerang i Superzoom opcija. Dostupna je korisnicima Iphone 6s, 6s+, 7, 7+, 8, 8+ i X modela, kao i nekoliko Android modela.

Foto: Instagram

Kako se približava broju od milijardu korisnika, Instagram je tokom ovog meseca pored Focus -a lanisaro još nekoliko novih funkcija koje pariraju drugim društvenim mrežama poput Facebook-a i Snapchat-a.

U toku je testiranje glasovnih komandi i video poziva, kao i Nametags funkcije koja će se zasnivati na skenitranju jedinstvenog QR koda na profilu korisnika i tako olakšati praćenje i deljenje profila na drugim platformama.

Slično tome, Snapchat je još 2015. godine lansirao sopstveni Snapcodes, ali sa povećanjem broja korisnika Instagrama eventualno laniranje Nametags funkcije mogao bi da bude još jedan razlog da se korisnici opredele za Instagram stories u odnosu na Snapchat.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA