≫ 

Zabavite se na Instagramu uz zanimljivu opciju za postavljanje pitanja

Instagram storie je upravo postao zanimljiviji

  • 0

Veća interakcija na Instagramu sada je omogućena zahvaljujući novom stikeru za postavljanje pitanja kojim ćete moći da imate bolji komunikaciju sa osobama koje pratite.

Večita dilema: Kada je pravo vreme da dete dobije mobilni telefon?

Bilo da pitate vašeg omiljenog influensera o nekomproizvodu koji koristi za kosu ili negu kože, moći ćete da komunicirate i sa vašim prijateljima. Opcije su beskonačne, zato pustite mašti na volju.

Foto: Instagram

Evo kako ova opcija funkcioniše. Pošto postavite fotografiju ili video na vaš Instagram Stories, kliknite na ikonicu za smiley u gornjem desnom uglu gde se nalaze vaši stikeri. Kliknite na stiker “Questions”u trećem redu, ukucajte tekst u delu gde piše “Ask me a question”i stavite ga gde god na vašem storiju.

Foto: Instagram

Kada pratioci vide vaš stori oni mogu da vam postave pitanje koje god žele i koliko god pitanja žele. Možete videti pitanja i na njih odgovarati bez problema klikom na “Responses”i odgovor će se pojaviti u novom storiju.

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA