Ovih šest art direktora morate pratiti na Instagramu

Ako pogledate neke od ovih šest profila, primetićete da svaki od njih odaje snažan utisak individualnosti

  • 1

Jedna od glavnih osobina Instagrama jeste da kroz vizuelne postove priča neverovatne priče. Na ovoj društvenoj mreži možete pronaći inspiraciju za najrazličite teme. Ukoliko volite umetnost i dizajn, obavezno pratite profile ovih art direktora i uživajte u sadržaju koji dele.

Juan Carlos Pagan @juancarlospagan

Huan Karlos obožava dizajn i tipografiju. Ovaj iskusni art direktor radio je sa poznatim kompanijama širom sveta: MTV, Pinterest, Njujorška lutrija (The New York Lottery), Azijsko-američki filmski festival (The Asian American Film Festival), magazin „Njujork tajms” (The New York Times Magazine) i mnogim drugim.

Njegov profil na Instagramu je spoj elemenata koje koristi u svom dizajnu, modernih šara iz svakodnevnog života i raznih lepih i neobičnih stvari.

Jessie Bearden @jessiebearden

Džesi je radila kampanje za Mekdonalds (McDonald's), Soni mjuzik (Sony Music) i druge velike brendove i njena mašta malo koga ostavlja ravnodušnim. Prateći njen profil zavirićete u čudesni svet njenog uma – videćete šta sve ume da napravi uz malo hrane – skice, klipove, različita iskustva i inspirativne fotografije.

Burcu Deniz @burcudeniz

Kao deo poznate svetske agencije Maken (McCann), Burku Deniz je radila sa brendovima kao što su Koka-Kola (Coca-Cola), L'Oreal, Atasaj (Atasay) i Evijap (Evyap). Na njenom profilu pronaći ćete pregršt zadivljujućih prizora iz njenog okruženja u Instanbulu.

Ako volite arhitekturu, umetnost i kreativne paterne, uživaćete u postovima ove art direktorke.

Foto: Tanjug/AP

Dudi Ben Simon @dudibensimon

Kreativni direktor i samouki fotograf Simon uživa u stvaranju optičkih iluzija spajajući nespojive predmete u fantastično osmišljenu celinu. Njegov nalog na Instagramu je prepun neuobičajenih kompozicija. Nesumnjivo je jedan od nezaobilaznih ljudi koje treba da pratite na ovoj mreži.

Nathan Lewis @nathanlewiz

Nejtan je uspešan fotograf i dizajner iz Teksasa, poznat po tome što je vodio kampanje nekih od najuticajnjiih kompanija kao što su Najki (Nike), Gugl (Google) i Bits baj Drej (Beats by Drej). Na Instagramu od njega možete da očekujete nesvakidašnji spoj motora, ilustracija i arhitekture.

Bobby Solomon @thefoxisblack

Bobi je zadužen za UX dizajn i kreativne projekte u Dizniju (Disney). Svoju strast prema umetnosti i dizajnu deli i na svom blogu The Fox Is Black, za koji je dobio i nagrade.

Foto: Profimedia/Alamy

Na sajtu, kao i na njegovom profilu na Instagramu, možete pronaći interesantne i inspirativne prikaze modernog života i kulture. Kao stanovnik Los Anđelesa pokazaće vam i kako ovaj grad izgleda iz ugla koji niste imali prilike da vidite drugde.

Art direktori – traženi individualci

Ako pogledate neke od ovih šest profila, primetićete da svaki od njih odaje snažan utisak individualnosti. Osim kreativnosti, to je jedna od glavnih karakteristika svakog umetničkog direktora, jer oni svojim idejama pomažu brendovima da izgrade vizuelni imidž.

Zbog specifičnosti svojih znanja, art direktor je danas jedna od traženijih pozicija u svetu oglašavanja. Ukoliko i sami posedujete ljubav prema vizuelnom izražavanju, možete se usavršiti i postati jedan od uspešnih art direktora, čije će ideje inspirisati druge.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA