Još danas obezbedite detetu ceo mesec matematike po ceni jednog privatnog časa

Zašto je matematika predmet koji većini učenika zadaje toliko muke? Zato što mnogi od njih još uvek nisu pronašli način učenja koji im najviše odgovara. Ali ne brinite. Rešenje postoji

  • 0
Foto: Promo/Link Group

Duboko smo zakoračili u septembar, a mališani imaju sve više i više školskih obaveza. Među najveće đačke glavobolje učenici ubrajaju i matematiku.

Zašto je matematika predmet koji većini učenika zadaje toliko muke? Zato što mnogi od njih još uvek nisu pronašli način učenja koji im najviše odgovara. Ali ne brinite. Rešenje postoji.

Uz OKmatematiku do bolje ocene

Kako je vreme dragocen resurs, veoma je bitno da svoje dete naučite kako se kvalitetno i efektivno uči. Na OKmatematici, naprednoj, modernoj i zabavnoj online platformi za učenje matematike, vaše dete će imati najboljeg saveznika u učenju.

Da bi njeni korisnici mogli što lakše da razumeju algebru, analizu, geometriju, statistiku i druge oblasti, OKmatematika je koncipirana tako da na pristupačan i interesantan način pomogne vašem detetu da zavoli ovaj predmet.

I već na samom početku nove školske godine OKmatematika je pripremila posebnu ponudu za sve roditelje i njihove mezimce. O čemu je reč?

Prijavite se još samo danas

Ako odlučite da iskoristite specijalnu ponudu OKmatematike i za svoje dete uzmete online kurseve do kraja srednje škole, dobićete časove matematike po ceni od samo 1.000 dinara mesečno. Samo jedan privatni dvočas, koji verovatno ne bi bio dovoljan da školarac savlada gradivo koje ga očekuje na pismenom, košta isto toliko.

Stavite na tas ove dve ponude pa procenite sami – 1 privatni dvočas matematike u trajanju od sat i po, na koji ćete jedva naterati vaše dete da ode, ili ceo mesec online matematike koja prati gradivo koje vaše dete uči u školi, u terminima koje vi i vaše dete odredite.

Prijavite se odmah i obezbedite svom detetu najbolje uslove za učenje matematike, koji će mu doneti i dobru ocenu u dnevniku!

Za svakog po nešto

Ako vas interesuju i ostale usluge OKmatematike, možete se više informisati na sajtu www.matematika.edu.rs/usluge.

Iskoristite opčinjenost dece tehnologijom i njihovu zainteresovanost za sadržaje do kojih mogu da dođu jednim klikom i kada je reč o učenju matematike. Ako je vašem detetu zanimljivo da provodi vreme za računarom, šta čekate? Prijavite ga na OKmatematiku.

Vaše dete ne samo što će uživati u raznovrsnom sadržaju koji su OKprofesori posebno pripremili zanjega, već će se toliko zaneti u vežbanju, da ćete morati da ga opominjete da je vreme da napravi pauzu.

I ne zaboravite: danas je poslednji dan da umesto jednog dvočasa dobijete ceo mesec matematike.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA