≫ 

Iskoristite zimski raspust na najbolji način: Prijavite se za besplatnu školu programiranja i dizajna coDesign2018

Ekspertska predavanja iz oblasti programiranja, dizajna, multimedije i digitalne ekonomije namenjana mladima, potpuno besplatno? Da, moguće je

  • 0

I ove godine srednjoškolce i sve one koji sebe vide u svetu informacionih tehnologija čeka mnoštvo zanimljivih predavanja i radionica u okviru petodnevne Zimske škole programiranja i dizajna – coDEsign2018.

Događaj tradicionalno organizuju Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), u saradnji sa kompanijama Comtrade i LINK group.

Program počinje u ponedeljak, 5. februrara, u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group, na adresi Savski nasip 7.

Radionice su namenjene isključivo srednjoškolcima, dok su predavanja otvorena za sve koji bi želeli da uđu u IT svet.

Za učešće se prijavite preko sajta www.it-skola.com. Rezervišite svoje mesto što pre, jer je broj mesta ograničen.

Foto: Pixabay.com

Iskoristite zimski raspust da proširite vidike

coDesign2018 je idealna prilika za školarce da produktivno iskoriste zimski raspust.

Kao polaznici Zimske škole, ne samo da će biti u prilici da se iz prve ruke upoznaju sa mogućnostima za ostvarivanje karijere u perspektivnoj oblasti informacionih tehnologija već će na radionicama steći konkretna znanja iz programiranja i dizajna.

Da je nastava orijentisana na rezultate – ne iznenađuje, jer se zna da su organizatori coDesigna Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) već godinama poznati po promociji obrazovanja kroz rad na konrektnim projektima u realnom okruženju.

Baš zato će se, kao i do sada, celokupan program ovogodišnjeg coDesigna održati u moderno opremljenim učionicama i amfiteatrima. Svi posetioci će i ove godine imati priliku da stečena znanja u praksi isprobaju na moćnim računarima i pratećoj opremi.

Kreirajte video-igricu, napravite sajt, napišite program… i zaradite na kriptovalutama

Foto: Pixabay.com

Ukoliko ste maštali da pravite video-animacije ili kreirate svoj sajt, na radionicima coDesigna pružiće vam se prilika da to i naučite.

Od Diznijevih principa animacije, koje danas koriste svi veliki studiji, preko pravljenja sajta u popularnom servisu WordPress, sve do načina na koji se možete obogatiti u svetu kriptovaluta poput bitcoina, bogat program garantuje da će svako pronaći nešto za sebe.

Ovogodišnju predavači su grupa teoretičara pažljivo biranih iz redova doktora informatičkih nauka, softverskih iženjera i dugogodišnjih predavača, kao i plejada praktičara – internet preduzetnika, dizajnera, programera i multimedijalnih umetnika čiji je profesionalni život u vezi sa IT svetom.

Prisustvo na svim predavanjima i radionicama coDesign2018 je potpuno besplatno, ali s obzirom na veliko interesovanje, preporučljivo je da se na vreme prijavite putem ovog linka i rezervišete svoje mesto na radionicama i predavanjima.

CoDesign2018 predstavlja jedinstvenu priliku da potpuno besplatno zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna. Više informacija možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA