≫ 

Dodela diploma za pamćenje: Maturanti ITHS-a obeležili uspešan završetak najsavremenije IT škole u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Školski kompleks ITHS-a nalazi se u moderno opremljenom IT Tehnološkom centru kompanije Comtrade na Novom Beogradu. U školi su tableti, aplikacije i elektronske interaktivne table obavezna nastavna sredstva

  • 1

U prostorijama Srednje škole za informacione tehnologije ITHS danas je održana svečana dodela diploma četvrtoj generaciji učenika koji su najsavremeniju srednju školu u Srbiji upisali 2014. godine. Maturantima su svečano dodeljene diplome, zahvalnice i posebne nagrade najboljim učenicima.

ITHS okupio najjače matematičare na okružnom takmičenju: Održan i stručni skup Kreativnost u nastavi (FOTO) (VIDEO)

Ovi sada zreli ljudi, pamtiće školovanje po druženju, stečenom znanju, kao i velikom koraku ka budućem obrazovanju. Većina njih će biti pravi IT stručnjaci i programeri.

Održana svečana dodela diploma četvrtoj generaciji učenika ITHS škole Foto: A. Nalbantjan

- Kada pitate kako to izgleda raditi sa mladima, pogotovo u jednoj ovakvoj školi, verujte mi da je to jedan veliki izazov. Kada dođu ovde oni još nisu stasali, lutaju na neki način, a onda se profesori i ljudi iz kompanije "Comtrade" potrude da nam pomognu da ih nekako uputimo u celi taj svet informacionih tehnologija - izjavio je za Telegraf direktor ITHS-a, prof. dr Bojan Ristić.

Direktor ITHS-a, prof. dr Bojan Ristić Foto: A. Nalbantjan

- I na tom putu sazrevanja ima poteškoća, ali je nakon četiri godine pravo zadovoljstvo videti da su sazreli, da znaju gde su i gde streme dalje. To je zaista pravo zadovoljstvo. Došli su do toga da su stekli dva zvanja koja su izuzetno tražena u ovom trenutku. Za očekivati je da će nastaviti dalje svoje školovanje - dodao je direktor ITHS-a, prof. dr Bojan Ristić.

Nosioci Vukove diplome Foto: A. Nalbantjan

- Naša škola imala je tu čast da večeras isprati četvrtu generaciju maturanata. Možemo se pohvaliti da svake godine upisujemo sve veći broj učenika koji prepoznaju kvalitet našeg rada, našu posvećenost pre svega. Svaki profesor trudi se da izađe u susret svim učenicima, kako na savladavanju gradiva iz oblasti IT, tako i na privatnom planu - rekao je Vladimir Miljković, odeljenski starešina.

Odeljenski starešina Vladimir Miljković na dodeli diploma Foto: A. Nalbantjan

- Ova škola nas je toliko promenila i mogu slobodno da kažem da smo mi jedna velika porodica. Nastavnici su uvek bili uz nas, šta god je trebalo, i jako mi je teško što završavam. Niko mi ne verujem kada kažem da mi je u školi bilo lepo i da je kraj stvarno težak - istakla je Mia Stanišić, elektrotehničar računara.

- Ova škola nas je toliko promenila i mogu slobodno da kažem da je ovo jedna velika porodica - istakla je Mia Stanišić, elektrotehničar računara Foto: A. Nalbantjan

Čestitamo im uspešan završetak i želimo još bolji nastavak, jer prave pobede tek dolaze!

Održana svečana dodela diploma četvrtoj generaciji učenika ITHS škole Foto: A. Nalbantjan

Obavezno pogledajte i video dodele diploma i osetite delić sreće ovih mladih ljudi, koji su završili veliko poglavlje u svom obrazovanju.

VIDEO: Dodeljene diplome četvrtoj generaciji maturanata ITHS škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA