Konkurs za izbor nastavnika u nastavnička zvanja i zasnivanje radnog odnosa

Raspisan je konkurs za nova radna mesta

  • 0

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu, Fakultet savremenih umetnosti, u Beogradu raspisuje konkurs za izbor 7 nastavnika u nastavnička zvanja i zasnivanje radnog odnosa za uže umetničke oblasti: Umetnička produkcija, Umetnički  projekti i praksa.

A mislili ste da vi nemate sreće: Top 10 najdosadnijih poslova na svetu

Za izbor 15 nastavnika u nastavnička zvanja i zasnivanje radnog odnosa:

II Za uže naučne oblasti: Građansko pravne nauke, Poslovna informatika, Marketing, Poslovna ekonomija i menadžment,  Menadžment, Menadžment u umetnosti, Biznis, Strani jezici, Mediji, Umetnička produkcija, Umetnički projekti i praksa.

Uslovi: Svi kandidati moraju ispunjavati opšte i posebne uslove za izbor koji su propisani Zakonom o visokom obrazovanju (“Sl. glasnik RS” br. 88/2017), Statutom Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, Statutom Fakulteta savremenih umetnosti i Pravilnikom o bližim uslovima za izbor u zvanje nastavnika Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu.

Prijave sa pratećim prilozima (a kojim se dokazuje ispunjavanje uslova koji se traže za zvanje i užu naučnu, odnosno umetničku oblast za koju se kandidat bira) podnose se u roku od 8 dana od dana objavljivanja Konkursa na adresu Fakulteta savremenih umetnosti, ulica Svetozara Miletića 12, Beograd, sa naznakom Prijava na Konkurs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA