Kopira Apple: Samsung sprema nove slušalice po uzoru na AirPods

Ove slušalice mogle bi da se pojave već narednog meseca zajedno sa Galaxy Note 8 pametnim telefonom

  • 6

Samsung radi na bežičnim slušalicama po uzoru na AirPods koje će pokretati pametni asistent Bixby, tvrde izvori bliski kompaniji.

Novi Samsungov telefon stiže 23. avgusta i biće mnogo moćan!

Ove slušalice mogle bi da se pojave već narednog meseca zajedno sa Galaxy Note 8 pametnim telefonom, javlja Etnews.  Slušalice će navodno imati i "noise-canceling" (utišavanje šuma i zvuka iz spoljašnje sredine) tehnologiju.

Prema pisanju "The Verge-a", Bixby još uvek nije u punoj snazi, a lansiranje skupih Bluetooth slušalica neće popraviti stvari.

Dokle god Samsung ne popravi probleme koje Bixby ima u razumevanju engleskog jezika, teško da će bilo koji proizvod sa ovim digitalnim asistentom biti uspešan.

Južnokorejski gigant je sudeći po glasinama koje su nedavno kružile svetskim medijima spremao i Bixby pametni zvučnik, ali izvori bliski kompaniji navode da je rad na uređaju prekinut.

Spremnost Samsunga da lansira ovakav proizvod možda pokazuje da će se uskoro pojaviti veliki "update" za Bixby koji bi mogao da reši probleme i od pomenutih slušalica napravi žestoku konkurenciju AirPod-u.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA