Otkriven način kako da spavate duže i lepše: Slušalice koje utišavaju hrkanje, pse i komšije, a vas bude tačno na vreme (VIDEO)

Hush slušalice utišavaju sav zvuk iz spoljašnje sredine kao što su hrkanje, lavež pasa, glasne komšije, saobraćaj i drugo

  • 1

Slušalice Hush kompanije Bose napravljene su tako da spreče da bilo kakav zvuk dopre do uha osobe koja ih nosi. To će omogućiti spavanje bez ometanja.

Najmoćnije slušalice ikada: Prevode 40 jezika u sekundi, a uz njih dobijate i virtuelnog asistenta!

Hush slušalice utišavaju sav zvuk iz spoljašnje sredine kao što su hrkanje, lavež pasa, glasne komšije, saobraćaj i drugo, piše "The Verge".

Dizajnirane su tako da ne žuljaju prilikom spavanja, a one takođe mogu da posluže i kao alarm koji će vas ujutru probuditi iz sna. Alarm se navija putem Bose Sleep aplikacije za pametne telefone.

Foto: indiegogo.com

Kompanija Bose je do sada na sajtu Indiegogo prikupila više od pola miliona dolara za finansiranje svoje ideje, a kompletna prva serija slušalica je već rasprodata.

Njihova cena kada se nađu u prodaji biće između 150 i 185 dolara.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA