≫ 

Apple planira da u martu lansira novi misteriozni proizvod - a sve glasine ukazuju na...

Kompanija planira da ove godine osveži stare uređaje, ali i predstavi neke potpuno nove

  • 2

Apple bi uskoro mogao da počne da osvežava svoju liniju proizvoda novim modelima, a prve rezultate bismo mogli da vidimo već sledećeg meseca sudeći po novom izveštaju.

Informacije do kojih je došao sajt Digitimes tvrde da tehnološki gigant iz Kupertina planira da do kraja godine osveži svoje telefone, tablete i laptopove, a prvo otkrivanje bi moglo da nas očekuje već u martu.

Za sada nije poznato mnogo podataka, ali glasine tvrde da Appleovi dobavljači nestrpljivo čekaju lansiranje novog proizvoda jer bi on trebalo da im znatno poveća zaradu.

Da li je u pitanju novi iPhone SE?

Foto: AP/Tanjug

Pojedini analitičari tvrde da neće biti teško pogoditi o kakvom proizvodu se radi. Sudeći po ranijim prolećnim predstavljanjima, iPhone SE, apgrejd za Apple Watch i možda novi iPad bi svi mogli da budu otkriveni u martu.

Apple je 2017. godine iskoristio događaj za novinare u martu da predstavi crveni (RED) iPhone 7, novi iPad model i određene nadogradnje za iPhone Se, dok je prethodne godine na tom događaju predstavljen iPhone SE.

Ipak, najviše glasina tvrdi da Apple upravo završava drugu generaciju modela iPhone SE koji bi mogao da ima stakleno kućište i bežično punjenje. Doduše, ima i onih koji tvrde da su ova unapređenja rezervisana za 4-inčni iPhone SE model.

Do kraja godine bi trebalo da vidimo i novu iPhone generaciju koja će uključivati tri nova modela, kao i iPhone X sa većom dijagonalom ekrana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gygy

    7. februar 2018 | 08:54

    necu moci srecu da sakrijem kad se to desi, kako sam siveo bez toga do sada, tuga

  • Citateljka

    7. februar 2018 | 20:13

    Najbolji telefon, proveteno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA