Razor električna vozila stigla su u Srbiju. Testirali smo električni trotinet, a ovo su naši utisci (VIDEO)

Razor skuteri, hoverbordovi i električni motocikli učiniće svakodnevni transport daleko zabavnijim

  • 0

Električni automobili su se već uveliko probili na tržištu i privlače sve veću pažnju, a taj trend preneo se i na male aparate koji svakodnevni transport čine lakšim, bržim i interesantnijim, kako najmlađima, tako i starijima.

Pored niza elektičnih vozalica koje su osvojile najmalđu populaciju kao što su skateboardovi, hoverboardovi i roleri, kompanija Razor takođe je predstavila vozila poput električnih kvadova,skutera i trotineta koja pored zabave korisnicima pružaju jednostavnu i bezbednu vožnju uz praktično korišćenje. Zahvaljujući Comtrade grupaciji kao ekskluzivnm distributeru Razor proizvoda na našem tržištu, ova vozila od sada su dostupna i u Srbiji.

Imali smo priliku da testiramo e300 trotinet sa električnim pogonom. Njegova nosivost je 110 kilograma, maksimalne je brzine do 25km/h i ima dve baterije 2x12V, odnosno trajanje baterije je 40 minuta.

Jednostavan je za upravljanje i veoma praktičan za parkiranje, a korsinicima nudi svega dve kontrole- gas i kočnicu. Ovaj skuter je dostupan i u verziji e300s koja ima opciju dodavanja sedišta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA