Sa ovom letelicom napravićete najbolji selfi ikada (VIDEO)

Nixie je dron koji će se nalaziti na vašoj ruci i koji će jednostavnim klikom uzleteti, uslikati vas, a potom se vratiti na vaš zglob. On će omogućiti pravljenje selfi fotografija u svim mogućim situacijama

  • 3

Kako vam zvuči ideja o bespilotnoj letelici koja je povezana na vašu ruku, a koja jednim klikom može postati najbolja selfi kamera ikada do sad? Ukoliko ste ljubitelj ove vrsta fotografija, onda ćete sigurno biti oduševljeni Nixie letelicom.

U pitanju je nosiva kamera koja zaista može poleteti sa vaše ruke i pretvoriti se u drona kojeg kontrolišete daljinskim putem. Nakon što poleti ona vas može fotografisati ili snimiti video, a kada završite slikanje, ona će se vratiti na vašu ruku.

Nixie je jedan od projekata koji je ušao u finale Intelovog takmičenja "Make it wearable", koji ima za cilj razvoj novih nosivih tehnologija. Ceo projekat je još uvek u razvoju, pa sve još uvek deluje malo "grubo", ali šef tima, Kristof Kostal, kaže kako želi da omogući da Nixie poleti jednostavnim pokretom ruke.

Ova letelica će znati gde se nalazite, a nakon što objavi svoj posao, vratiće se na vaš zglob poput pametnog "foto-bumeranga".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: techcrunch.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abhsjs balkan

    1. oktobar 2014 | 23:00

    Ovo je extra

  • Zveki

    1. oktobar 2014 | 12:28

    Ovo je exsra stvar,imam je od maja meseca ko zeli da se zeza sa ovim,prava igra ne za selfi nego i za sebe smiruje zivce uzivancija..

  • Realno

    1. oktobar 2014 | 11:47

    Glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA