Spotify napravio oglas za posao koji jedino Barak Obama može da dobije

Kako prenosi Bi-bi-si, Obama se nedavno našalio da se nada poslu u Spotify-ju kada napusti Belu kuću

  • 1
Spotify Foto: Pixabay.com

Veb sajt za onlajn slušanje muzičkih sadržaja Spotify objavio je oglas za poziciju "predsednika plejlista", aludirajući da bi ta pozicija bila idealna za odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame.

Obama održao oproštajni govor: Amerika je danas bolja i jača!

Kako prenosi Bi-bi-si, Obama se nedavno našalio da se nada poslu u Spotify-ju kada napusti Belu kuću.

Spotify je objavio oglas u kome je navedeno da kandidati treba da imaju najmanje osam godina iskustva u vođenju visoko cenjene nacije, prijateljski stav, kao i Nobelovu nagradu za mir.

Oglasio se i glavni direktor tog sajta Danijel Ek koji je na Tviteru napisao: "Čuo sam da ste zainteresovani za poziciju u Spotify-ju. Jeste li videli ovaj oglas?".

Mada se u oglasu nigde ne spominje Obamino ime, u opisu posla stoji da će kandidat nalaziti ideje za nove plejliste - od savršene plejliste za zagrevanje do one koja treba da proprati obraćanje naciji o zdravstvenim zakonima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Da li je Kendrik Lamar nastupao na vašem rođendanu? Želeli bismo da čujemo o tome - naveo je Spotify, direktno asocirajući na Obamin 55. rođendan na kom je Lamar nastupao.

U oglasu se indirektno pominje i novoizabrani američki predsednik Donalda Tramp, kada kaže da "predsednik plejlista" mora da ide na "dnevne brifinge i analizira podatke plejlista koristeći sve dostupne obaveštajne službe".

Obama koristi Spotify od 2015. godine kako bi podelio svoju omiljenu muziku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA