Povratak u Mordor! Najavljen Middle-earth: Shadow of War sa nikad boljim trejlerom (FOTO) (VIDEO)

Igra izlazi 22. avgusta za Xbox One, PS4 i PC

  • 1

Posle, moglo bi se reći, slučajnog curenja informacija od strane Warner Bros-a, Interactive Entertaiment i Monolith Studios su morali da otkriju da rade na Middle-Earth: Shadow of War igri, nastavku popularnog dela Middle-Earth: Shadow of Mordor iz 2014. godine.

5 najskupljih video-igrica svih vremena: U njih je uloženo i po nekoliko STOTINA MILIONA dolara!

Prema informacijama koje su se pojavile posle njihovog obraćanja medijima, sigurno je da će igra nastaviti tamo gde je prvi deo stao. Opet ćete biti u ulozi rendžera iz Gondora koji se zove Talion i naravno tu će biti i vaš verni pratilac elfski duh Celebrimor, dok se borite iza neprijateljskih linija kako bi zaustavili uzdizanje Mordora i povratak na moć lorda Saurona. A u svemu tome će vam pomoći novi prsten moći koji Talion koristi kako bi podigao svoju armiju koja bi se suprotsavila neprijateljima.

Što se tiče same igre (gameplay-a), tu su informacije u najmanju ruku veoma minimalne, ali oni obećavaju da će proširiti njihov Nemesis Sistem tako što će dodati još nekoliko faktora kao što su vernost, izdaja i osveta.

Trejler koji smo imali priliku da vidimo poklazuje još nekoliko stvari.

Printskrin: Youtube/WBGamesUK Printskrin: Youtube/WBGamesUK

Pogled na to kako je Talion napravio novi prsten u vatrama planine "Doom", nove lokacije koje ste pre ovoga mogli da vidite u čuvenoj filmskoj triologiji Gospodara Prstenova kao što je Minas Morgul, kao i potencijalne nove neprijatelje sa kojima ćete se boriti, i naravno ništa ne bi bilo kako treba da se makar ne pojavi jednom Balrog, a ovoga puta još je sa teškim oklopom.

Tu je takođe rečeno da se na samu igru neće čekati dugo. Middle-earth: Shadow of War bi trebalo da izađe ovog avgusta, a ono što je interesantno je da je ova igra prva u nizu koja će podržavati novi Microsoft-ov projekat Project Scorpio.

Printskrin: Youtube/WBGamesUK Printskrin: Youtube/WBGamesUK

Što se tiče tehničkih specifikacija i toga da li će vaš “ljubimac” moći da gura ovu igru, moramo odmah reći da je mnogo zahtevnija od svog prethodnika. Pogledajte i sami ispod koja vam je konfiguracija potrebna kako biste mogli opet da uđete u Tolkinov svet i da ubijate orkove i druga zla bića kako bi spasili Srednju zemlju od uništenja.

Minimum:

OS: Windows 7 SP1 with Platform Update for Windows 7

Procesor: Intel i5-2550K 3.4 GHz

Ram Memorija: 8GB RAM

Grafika: GeForce GTX 670, Radeon HD 7950

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Prostor na HDD: 60GB available space

Printskrin: Youtube/WBGamesUK Printskrin: Youtube/WBGamesUK

Preporučeno:

OS: Windows 10 version 14393.102

Procesor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz

Ram Memorija: 16GB RAM

Grafika: GeForce GTX 970, GeForce GTX 1060, Radeon R9 290X, or Radeon RX 480

DirectX: Version 11

Prostor na HDD: 60GB

Igra izlazi 22. avgusta za Xbox One, PS4 i Windows 10.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA