Ako vam neko ukrade auto, sa ovim gedžetom ćete ga pronaći za sekund (VIDEO)

Korisnici putem aplikacije za pametne telefone prate lokaciju predmeta na koji su zakačili ovaj gedžet

  • 2

Austrijska kompanija Locca napravila je dva korisna gedžeta koja korisnicima omogućavaju da prate predmete, automobile, decu i starije osobe.

Čarape 15 puta jače od čelika: Sa njima možete da trčite bosi i ništa vam se neće desiti!

LoccaMini je uređaj pravougaonog oblika koji služi za praćenje lokacije torbi, bicikla, automobila i drugih predmeta. Za razliku od drugih sličnih uređaja, Locca je opremljen integrisanom SIM karticom pa nije potrebno da u njegovoj blizini bude pametni telefon kako bi on funkcionisao.

Korisnici putem aplikacije za pametne telefone prate lokaciju predmeta na koji su zakačili ovaj gedžet. Moguće je takođe postaviti "bezbednosnu oblast" u kojoj praćena stvar može da se kreće, a ukoliko ona izađe iz nje, telefon, tablet ili kompjuter na kojem se prati će početi da pišti u znak upozorenja.

Sa druge strane, LoccaPhone služi za praćenje dece i starijih senilnih osoba. On ne služi kao običan telefon, ali ljudi koji ga nose jednim dugmetom mogu da pozovu SOS službu ili roditelje ukoliko im je potrebna pomoć ili ukoliko su u opasnosti.

Cena Locca Mini-ja se kreće od 125 do 163 evra, a u cenu su uključeni punjač, futrola za kačenje uređaja i šestomesečna pretplata na ovaj servis.

LoccaPhone košta između 190 i 200 evra.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komšija

    27. mart 2017 | 08:20

    I dodju mangupi sa ometacem od 30eur i oteraju auto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA