Ove 3 video-igrice morate da isprobate ovog proleća (VIDEO)

Fanovi su jedva dočekali da se pojave ovi naslovi

  • 0

Gejmeri ovog proleća imaju čemu da se raduju, jer se pojavilo nekoliko novih video-igrica koje obećavaju sate i sate dobre zabave.

Ovih 5 igrica su ušle u legendu, a svaku od njih je napravio samo jedan čovek!

Mass Effect Andromeda

Ova igrica se pojavila pre dve nedelje, a glavni zadatak u njoj je da sprovodite interplanetarno "čišćenje" i obezbedite demokratiju na oslobođenih prostorima. U odnosu na prethodni deo, Mass Effect Andromeda je puno otvorenija igra sa znatno više mogućnosti i opcija.

Zbog novog Mass Effecta ćete bežati sa posla i iz škole: Spremite se za totalnu ludnicu od igre!

Najveća promena je u samoj borbi koje su mnogo agilnije. Odigravaju se u realnom vremenu, perspektiva je "over the shoulder" (puca se sa ramena igrača), date su mogućnosti lakšeg i boljeg kretanja, kao i stalni izbor od tri veštine.

Mass Effect Andromeda je dostupan na svim platformama (PC, PlayStation 4 i Xbox One).

Styx Shards of Darkness

Styx, goblin koji je transformisan u živo biće, u trećem delu igre ima zadatak da se infiltrira u grad Dark Eleven, ne bi li otkrio zašto su se vilenjaci udružili sa patuljcima. Nemoj da vas ovo zavara, nije u pitanju neka bajkovita igra jer Styx može da se klonira, postavlja zamke neprijateljima, ulazi u borbe, da se uz pomoć kuka i konopaca kači svuda...

Za razliku od prethodnog dela, u ovaj je dodat i multiplejer, pri čemu drugi igrač kontroliše klona, a kako je promenjena platforma na kojoj je igra napravljena, programeri su imali dovoljno mesta da se razmašu i poprave sve bagove.

Grafički tu je tek neznatno unapređenje, ali je sve ukupno osećaj tokom igranja odličan, a sama igra je dobila dosta dobre kritike.

Kingdom Hearts

Disney i Square Enix slave 15 godina saradnje i to kroz novu ediciju igre Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX.

Ovo je zapravo kompilacija četiri naslova iz osnovne serije uz dodatak kompilacije HD opcija. Uz to, svaka od igara ima upgrade na 60 frejmova u sekundi, tako da je razlika u kvalitetu i te kako uočljiva. A naročito će biti zanimljiva svima koji do sada nisu probali ovu odličnu priču koju potpisuje dobro poznati studio.

Fanovi će se pridružiti Sori, Paji Patku, Šilji, ali i ostalim poznatim junacima na putovanju kroz Diznijev svet ne bi li spasli kravljevstvo Hearts od mračnih sila.

Igra je već dostupna za sve platforme.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA