Gejmeri, spremite se za dane i dane ludila: Pogledajte kakvi hitovi od igrica su najavljeni na najvećem gejmerskom sajmu na svetu (VIDEO)

Magovi gejmerske industrije na E3 sajmu najavili su nastavke legendarnih igrica, ali i neke potpuno nove stvari

  • 1

Sajam video-igara E3 u Los Anđelesu je u toku, a već sada su najveći magovi gejming industrije predstavili svoje nove naslove koje fanovi širom sveta nestrpljivo čekaju da zaigraju. Bilo da ste fan pucačina, trkačkih igara ili RPG-ova, sigurno je da će svako među ovim naslovima pronaći nešto za sebe.

 

Ovaj momak se rodio bez očiju, ali zato rastura kako cepa video-igrice!

Anthem

 

 

Razvojni studio Bioware najavio svoj novi potencijalni hit pod nazivom Anthem. U pitanju je naslov koji dosta podseća na Destiny.

 

U Anthemu igrači će nositi posebna robotska odela koja će im davati nadljudske sposobnosti, a priča igre će biti smeštena u postapokaliptičnom svetu koji će podsećati na džunglu. Igrica će biti "open world", što znači da će gejmeri moći da ga istražuju i idu gde god žele.

 

Izvršni producent ove igrice je Kejsi Hadson, jedan od tvoraca trilogije Mass Effect.

 

Trejler koji je predstavljen na E3 sajmu najavljuje dosta akcije, a jedan od slogana koji se može čuti je "živi sa izborima koje napraviš ili umri pokušavajući da ih promeniš".

 

Anthem će biti objavljen sledeće godine, ali tačan datum izlaska još uvek nije otkriven.

 

Star Wars Battlefront II

 

 

Battlefront II je već najavljen, ali je sada kompanija EA otkrila da će igračima na raspolaganju biti likovi iz prvog dela Star Warsa, uključujući i Dart Maula, ali i Rej iz najnovijeg dela čuvenog filma. U pitanju je multiplejer pucačina u kojoj će se timovi boriti jedni protiv drugih.

Need for Speed Payback

 

 

Pripremite se za eksplozije, policiju i izveštačene dijaloge, jer će novi Need for Speed Payback dosta podsećati na filmove Fast and Furious.

 

Zaposleni u Ghost Games-a su otkrili neke prilično standarne stvari u vezi za NFS serijalom koje uključuju jurnjavu sa policijom, “budženje” vozila, ali su spomenuli i da je svet koji prave sada otvoreniji pa će to vozačima dati više slobode.

State of Decay 2

 

 

Microsoft je na svom štandu na E3 sajmu najavio nastavak "survival" igre State of Decay 2. Nastavak čuvene igrice smešten je u otvorenom svetu i ima kooperativni gejmplej koji će igrače naterati da preživljavaju zombi apokalipsu zajedno sa drugim gejmerima.

 

Naravno, glavni fokus biće uništavanje hordi zombija sa crvenim svetlećim očima. Igrači će moći da prave sopstvena skrovišta, ali će morati da se bore sa prirodnim fenomenima poput gladi i vremenskih prilika.

 

Assassin's Creed Origins

 

 

Rat između Assassina i Templara se nastavlja, tačnije počinje u novom delu čuvene igrice. Naime, AC Origins biće smešten u Egiptu i baviće se početkom rata ove dve frakcije, odnosno kako je sve zapravo počelo.

 

Borbe izgledaju identično prethodnim nastavcima, a Origins će se pojaviti 27. oktobra ove godine.

Wolfenstein II The New Colossus

 

 

Bethesda je najavila nastavak pucačine koja će biti smeštena u SAD koja je okupirana od strane nacista. Priča igre pratiće grupu pobunjenika koji pokušavaju da se reše nacističke okupacije.

 

I u novom delu će biti omogućeno nošenje dva oružja istovremeno i brutalni ubilački potezi iz blizine.

 

Igrica izlazi 27. oktobra 2017. godine.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA