Seksi gejmerka kida kako igra pucačine: Prati je na hiljade muškaraca, a svima koji je hejtuju poručuje ovo (FOTO) (VIDEO)

Osim na YouTubeu, Čelsi Sendi, poznatija kao xMinks, aktivna je i na platformi Twitch na kojoj je prati čak 350.000 ljudi

  • 5

Australijanka Čelsi Sendi (25), poznatija kao xMinks, postala je popularna zahvaljujući profesionalnom igranju kultne pucačine "Call of Duty", pa je danas na YouTube-u prati više od 50.000 ljudi, uglavnom muškaraca.

Ovaj momak se rodio bez očiju, ali zato rastura kako cepa video-igrice!

Osim na YouTubeu, aktivna je i na platformi Twitch na kojoj je prati čak 350.000 ljudi. Zarada joj stiže od online pretplata, prihoda od oglasa i naravno sponzora.

A post shared by Minks | Chelsea (@xminks) on

Inače, ova gejmerka je završila farmaciju n Univerzitetu Južna Australija, ali se nakon završenog fakultetskog obrazovanja prebacila na igranje kompjuterskih igrica. Učestvovala je na dva Svetska prvenstva u igranju "Call of Dutyja".

A post shared by Minks | Chelsea (@xminks) on

- Gledaoci uživaju dok me gledaju, a ja pokušavam da im uzvratim istom merom. Paze na tvoju ličnost i kako komuniciraš s njima pa to više ispadne kao druženje, a ne da me samo gledaju kako igram - kaže xMinks.

Naravno, ima i onih koji je ne podržavaju, ali na govore mržnje poput "samo si željna pažnje" i "nemaš pojma jer si cura" je naviknuta. Pokrenula je i vlastitu modnu liniju.

- Smatram da žene i muškarci u gejmerskoj industriji treba da budu isto tretirani. Ipak, ljudi i dalje prebrzo osuđuju i to na temelju fizičkog izgleda. Ja volim to što radim i u tome uživam - zaključila je zgodna Čelsi.

Pogledajte xMinks u akciji:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA