Prve fotke novog iPhone-a i njegovog veličanstvenog ekrana koji ima nešto što nijedan drugi telefon nema (FOTO)

Jedna od objavljenih fotografija prikazuje stakleni panel koji ukazuje na "edge-to-edge" displej i pozadinu telefona sa dve zadnje kamere koje će biti postavljene vertikalno

  • 6
Foto: imgur.com/a/9FOIK#0sEqNSP

Foto: imgur.com/a/9FOIK#0sEqNSP

 

Na sajtu za razmenu fotografija Imgur pojavile su se prve slike iPhone-a 8 na kojima se vidi da će nova perjanica Apple-a imati ekran koji će se prostirati od ivice do ivice (edge-to-edge display), slično kao na Samsung Galaxy S8 modelu.

 

Ako imate ovaj iPhone, ove jeseni nećete dobiti novi iOS!

 

Jedna od objavljenih fotografija prikazuje stakleni panel koji ukazuje na "edge-to-edge" displej i pozadinu telefona sa dve zadnje kamere koje će biti postavljene vertikalno.

 

- Imam prijatelja koji radi u industriji i koji mi je upravo poslao ove fotografije. On mi je rekao da su kineski proizvođači dobili ovo prošle nedelje. Veliko iznenađenje za iPhone 7S i 7S Plus modele je da će oni takođe dobiti bežično punjenje - napisao je anonimni korisnik Imgura.

 

Druga fotografija pored Osmice prikazuje i ono što će najverovatnije biti iPhone 7S i 7S Plus, koji će po dizajnu dosta podsećati na svoje prethodnike, piše "Mashable".

 

Foto: imgur.com/a/9FOIK#0sEqNSP

Foto: imgur.com/a/9FOIK#0sEqNSP

 

Bendžamin Geskin, koji je poznat po ranom otkrivanju informacija o brojnim uređajima, predstavio je koncept iPhone-a 8 koji prikazuje da će on imati ekran koji će se prostirati od ivice do ivice, ali sa ubačenim delom za mikrofon, prednju kameru i ostale senzore.

 

Spekuliše se da će ovogodišnji iPhone biti najbolji do sada, jer Apple ove godine obeležava desetogodišnjicu od predstavljanja prvog modela.

 

Očekuje se da će iPhone 8 (moguća imena su još "X" i "Edition") imati za nijansu veći ekran od ostalih, a ključna razlika biće i "edge-to-edge" OLED displej.

 

Takođe, spekuliše se da će iPhone 8 imati staklenu pozadinu kao model 4S, što će omogućiti bežično punjenje. Još jedna od mogućih promena je i ta da će skener za otisak prsta biti ugrađen direktno u ekran.

 

Za potvrdu svih pomenutih informacija moraćemo da sačekamo septembar i zvanično predstavljanje novih modela iPhone-a.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radoznali čitalac

    15. jun 2017 | 18:01

    Kopiraju Samsung. Zato mrzim apple.

  • ss

    17. jun 2017 | 09:25

    uzeli displej od samsunga i sad kao prave masine...

  • Cika Velja

    15. jun 2017 | 23:53

    Mooozda sa vanjske strane,Samsung je za Apple klima uredjaj...ili sporet...a i to prave!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA