Takmičenje u League of Legends-u na svetskom nivou: Na Reboot InfoGameru održano veliko finale, pobednici odneli nagradu od 5.000 evra (FOTO) (VIDEO)

U uzbudljivom finalu sukobila su se dva hrvatska tima - Kliktech i Bontech

  • 0

U sklopu poslednjeg dana Reboot InfoGamer sajma u Zagrebu bile su održane i finalne borbe u League of Legends finalu prvog izdanja Vip Adria lige.

Ovi momci najbolje igraju Counter-Strike na Balkanu: Sada su osvojili 5.000 evra, a dogodine ih tek čeka spektakl!

U uzbudljivom finalu sukobila su se dva hrvatska tima - Kliktech i Bontech.

Pobedu 2 : 0 i titulu osvajača prvog izdanja Vip Adria lige odneli su članovi tima Kliktech: Toni “Sacre” Sabalić, Luka “KaluGG” Todorović, Aljoša “Milica” Todorović, Dimitar “EdinPriqtel” Piskov, Igor “Tasteless” Radušinović.

Foto: Telegraf.rs

Pobednici, tim Kliktech osvojili su nagradu od 5.000 evra, a drugoplasirani Bontech 3.000 evra. U borbi za treće mesto, tim x25 Esports je rezultatom 2 :1 pobedio tim RUR Esports i osvojio 1.500 evra dok je poraženi osvojio iznos od 500 evra.

Osim finansijske nagrade i prestiža, Kliktech  kao pobednik Vip Adria League powered by ESL iduće godine dobija direktnu pozivnicu za grupnu fazu takmičenju u ESL Southeast Europe Championshipu.

Foto: Telegraf.rs

Komentar nakon pobede dao je Toni „Sacre“ Sabalić iz pobedničkog tima Klicktech, ujedno i MVP finalnog turnira: 'Kroz celo takmičenje smo bili na visokom nivou i završili smo ligu bez poraza. Puno mi znači osvajanje MVP nagrade jer sam u svom Zagrebu pokazao šta mogu. Veselimo se idućem izdanju Vip Adria Lige koja je organizovana bolje nego bilo koje drugo takmičenje do sada i drago mi je što i u Hrvatskoj možemo da vidimo ozbiljnu profesionalizaciju esports scene.''

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA