Gejmeri, čeka vas vrhunska godina: 14 najboljih igara koje će se pojaviti u 2018. (VIDEO)

U nastavku vam predstavljamo neke od najboljih video igrica koje nas očekuju u narednih 365 dana

  • 0

Naredna godina biće prilično uzbudljiva kada je u pitanju svet video-igrica. 2018. godina doneće nekoliko odličnih naslova koje gejmeri čekaju već neko vreme.

Penzioneri igraju Kantere i kidaju koliko su dobri: Imaju čak i profesionalnog trenera da ih sprema za takmičenja!

U nastavku vam predstavljamo neke od najboljih video igrica koje nas očekuju u narednih 365 dana.

A Way Out (Xbox One, PS4, PC)

Za ovu igru niko nije čuo do ovogodišnjeg E3 sajma, ali čim su igrači videli o čemu je reč, postala je jedan od najiščekivanijih naslova.

Razlog tome je u prvom redu način igre s kakvim se do sada nismo susretali. Uglavnom, igru morate da igrate s još jednom osobom (bilo online ili je vaš suigrač pored vas), a plan je pobeći iz zatvora i preživeti na slobodi. Istina, co-op mod nije novost, ali nikada pre nismo videli ovakvu prezentaciju.

Anthem (Xbox One, PS4, PC)

Foto: printskrin youtube/metrovideogame/PlayStation/Ubisoft US/Bend Studio/EA.com

Ukratko, BioWare je odlučio da uđe u svet akcijskih MMORPG-a pa ako očekujete nešto nalik Mass Effectu ili Dragon Ageu, pripremite se na razočarenje jer radi se o takozvanom "looter shooteru" ili nečemu što najviše podseća na Destiny ili The Division.

Code Vein (Xbox One, PS4, PC)

Voleli ste Dark Souls? Mogao bi da vam se svidi i Cold Vein jer čovek iz projekta, Hiroši Jošimura ponosno ističe sličnosti tako da je ovo novi vizuelno impresivni dodatak žanru akcijskih RPG-ova.

Days Gone (PS4)

Budući da drugi deo The Last of Us nećemo igrati do 2019. još jedna zombi ekskluziva za PS4 mogla bi biti upravo ono što će nam do tada utoliti glad. Tim više jer igra izgleda briljantno. Malo TLOU-a, malo Zero Dawna i vrlo lako bismo mogli da dobijemo novi hit. Hoće li Days Gone doneti i neke inovacije, pokazaće vreme.

Far Cry 5 (Xbox One, PS4, PC)

Foto: Telegraf.rs

Na prvi pogled ovo deluje kao još jedan Far Cry, a ako ga se niste zasitili, to bi moglo biti i više nego dovoljno. Međutim, prebace li autori naglasak na bolju priču ovo možda postane upravo ono što smo oduvek čekali - Far Cry za koji ne gubimo interesovanje nakon nekoliko sati igre.

Detroit: Become Human (PS4)

Dejvid Kejdž je nekoliko puta dokazao da je u stanju da napravi čuda, a iz trejlera u trejler Detroit: Become Human sve više deluje kao njegov magnum opus. SF neo-noir o grupi androida i ljudima koji ih preterano ne simpatiziraju scenario je na kojem je Kejdž radio više od dve godine, a ako ispuni obećanja iz najava, ovo bi moglo biti sve ono što su Heavy Rain i Beyond Two Souls težili da budu.

God Of War (PS4)

Sony ima još jednog keca u rukavu, a reč je novom nastavku velikog hita God of War koji ovog puta, sve ukazuje na to, stavlja veći naglasak na priču, a i akcija deluje umerenije što se možda i neće dopasti fanovima originalne trilogije koja se svodila na suludu akciju dok je narativ bio tek slabašna podrška brutalnom čerečenju neprijatelja.

Metal Gear Survive (Xbox One, PS4, PC)

Želeli ste više zombija u MGS-u? Ispuniće vam se želje. Jedino je pitanje hoće li priča držati vodu s obzirom na to da se radi o prvom MGS-u nakon odlaska Hidea Kodžime iz Konamija koji je nakon odlaska počeo da radi na Death Stranding koja verovatno neće izaći tokom 2018.

Metro Exodus (Xbox One, PS4, PC)

Ako još uvek niste upoznati s franšizom, propustili ste jednu od najboljih pucačina koja je, pomalo ispod radara, unela više inovacija nego Call of Duty i Battlefield zajedno. A ako ekipa iz 4A Games-a nastavi dosadašnji trend, najrazvikanije pucačine na tržištu mogle bi napokon dobiti ozbiljnu konkurenciju.

World of Warcraft: Battle for Azeroth (PC, Mac)

Foto: Profimedia/Alamy

Prošlogodišnji Legion uspeo je da unese novi život u 13 godina stari MMO i pokazao da stara igrica još uvek ima ono nešto. Nova ekspanzija staviće veći naglasak na PvP borbe, nove svetove i nove sisteme borbe, a uz to i nove raidove, novu opremu i povećanu gornju granicu levela.

Red Dead Redemption 2 (Xbox One, PS3, PC)

Ako niste odigrali prvi RDR, verovatno vam je promakla vest da je ovo, ne samo najbolja vestern igra svih vremena nego i jedna od najboljih igara uopšte. Upravo je zato vest o nastavku oduševila milione fanova širom sveta, a pred Rockstar stavila težak zadatak da nadmaši remek delo iz 2010.

Skull & Bones (Xbox One, PS4, PC)

Neki možda čekaju Sea of Thieves, ali Ubisoftov gusarski spektakl deluje kao igra koja će posao odraditi bolje. Tim više jer su s Black Flag-om dokazali koliko to dobro može da funkcioniše. Međutim, sve je moguće i možda ćemo 2018. ludovati za Sea of Thieves.

State of Decay 2 (Xbox One, PC)

Microsoft za 2018. nije pripremio neke spektakularne ekskluzive, a osim Crackdown-a 3 tu su samo Sea of Thieves i State of Decay 2 s tim da je ova poslednja jedina kojoj se stvarno radujemo. Uglavnom, Undead Labs napokon ima iskustvo i resurse da izbace igru kakvu su želeli da stvore.

Vampyr (Xbox One, PS4, PC)

Poslednja dobra vampirska igra bila je Vampire The Masquerade: Bloodlines, a izašla je pre 14 godina. Razvojni tim iza naslova kao što su Remember Me i Life is Strange odlučili su da to promene.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA