Glasine otkrivaju kada izlazi novi GTA i ko će biti glavni lik u igri

Ljudi koji stoje iza YouTube kanala koji nam je otkrio sve o Dark Souls III tvrdi da zna kada iugra izlazi i ko će biti glavni lik u njoj

  • 5

Iako se do sada mnoštvo puta ispostavilo da glasine u vezi sa ovom igrom nisu istinite, najnovije tvrde da će GTA VI biti predstavljen za 3 ili 4 godine i da će radnja biti smeštena u Vice Cityju i Južnoj Americi.

Igrate ga godinama, a ovih 10 stvari o GTA sigurno niste znali (FOTO) (VIDEO)

Ali to nije sve.

Glasine upućuju i na to da će igrači moći da izaberu ženskog lika, ali nema pomena o tome da li će u igri biti više glavnih likova kao u GTA V.

Printskrin: GTA

Takođe, nije otkriveno da li će radnja biti smeštena u 80-te godine ili ne, kao što je to bio slučaj sa originalnim GTA: Vice City.

Što se odgovora iz Rockstara tiče, on verovatno neće stići skoro jer kompanija trenutno radi na igri Red Dead Redemption II koja će biti predstavljena na jesen, ali i zbog toga što je GTA Online popularniji nego ikad - samim tim, iz poslovne perspektive trenutno ne postoji razlog za pravljenje još jedne igre iz ovog serijala.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    16. mart 2018 | 05:14

    Zato su nam i deca nenormalna sto im servirate prizapadne igrice #americhke, da nose puske, pistolje, nozeve, i kako da budu posle normalni kada im je ubijanje i krv pred ochima i u krv svakoga dana, sta rade po usa skokama, ako njima i treba to ali nama ne, ja kada sam video sta je moje dete instaliralo prvi put taj gta istog momenta je bilo delete, isto mu se desilo i sa kanterom, bolje neka igra farmu i hrani zivotinje, oravi kuce i vrtove nego puskaranje u ubijanje, to pod hitno ukinuti deci, ali bas pid hitno

  • Svemogući Nikolas

    15. mart 2018 | 21:17

    Jedan čovek mi je rekao da 2020 godine Gta više neće postojati. Ne smem vam reći ime igre ali evo vam sličan način "World Heroes" ovo je Vr igra koja omogućuje čoveku da sa saradnjom Google Eartha živi život kako želi i da radi sve što ne sme u pravom životu, u bukvalnom smislu, počev od napastvovana pa sve do ubistva, ali ta igra će biti lični test tih osoba, naravno imaće svoju privatnost, čuvajte se. Ovo je nešto poput lucidnog igranja, dobro je za sve. Postoj9 mana da sve što radite, zapisuje se u igri i ne možete izbrisati, ako se pokažete kao dobra osobina, možete nastaviti sa igrom, to se saznaje po boji Crvena kao ne prolazi, zelena kao prolazi, naravno niko to nece znati, ali morate platiti 1500 evra da biste resetovalo ceo sistem igre, ali opet ce postojati crackovi. Do 2020 vidimo se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA