Pokemon Go dobija nove opcije koje će ga ponovo učiniti uzbudljivim

Ako vam je dosadilo da samo hvatate Pokemone i ne znate šta ćete sa njima, spremite se za uzbudljive vesti

  • 1

Pokemon Go napokon polako počinje da dodaje određenu priču i sklanja se od prostog lova na sve Pokemone koji vam iskoče na ekran.

Ove aplikacije za mobilne uređaje su promenile naš svet: Možete li da zamislite život bez njih?

Niantic je najavio da će igra uskoro dobiti nove i potpuno interesantne načine da svi koji je imaju instaliranu na svojim telefonima ponovo počnu da uživaju.

I dok su mnogi od ovih noviteta otkriveni zahvaljujući dojavljivačima, dodavanje malih kvestova i priče je nešto što će igru svakako ponovo učiniti interesantnom.

Printskrin: YouTube/Pokémon GO

Na kraju krajeva, originalni Pokemon ima prilično zanimljive likove, a mnoga čudovišta su zanimljiva baš zbog njihove priče, ali do sada smo imali prilike da vidimo malo toga.

Na svu sreću, to bi trebalo da se uskoro promeni i ponovo ćemo dobiti nove razloge da hvatamo pokemone i uživamo u igri.

- Igrači bi od naredne nedelje trebalo da počnu da dobijaju istraživačke zadatke koji će doneti i nove aktivnosti i izazove koji će sa sobom nositi nagrade u samoj igri. Neke od njih će igračima davati posebne priče koje uključuju otkrivanje misterije iza legendarnog mitskog Pokemona Mew.

Printskrin: pokemongo.com

Igrači će dobijati dve vrste zadataka, jedne će dobijati kada zavrte Pokestop, dok će drugi biti vođeni pričom unutar igre i dodatno će se razotkrivati kako se sve više i više ciljeva postigne, stoji u saopštenju kreatora igre, kompanije Niantic.

Sudeći po dostupnim informacijama, neki od izazova će moći da se ponavljaju više puta dnevno, dok će biti i onih kompleksnijih - poput skupljanja određenog broja markica koje mogu da dovedu do susreta sa legendarnim čudovištima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA