TWITCH WW2 - Domaći Betl Rojal Šuter

Prva igra domaćih developera TWITCH Games

  • 1

Betl Rojal je termin koji je u poslednjih par godina najviše zainteresovao gejmere širom sveta. Suština ovog stila igre je preživljavanje i eliminacija što većeg broja protivnika u određenom vremenskom periodu, a da je pored vas na mapi jos 20, 30, 50 igrača sa istim zadatkom. Tematika same igre može biti raznovrsna: od izmišljenih apokaliptičnih i postapokaliptičnih scenarija, preko srednjeg veka, pa do događaja koji su se zaista odigrali.

TWITCH WW2 za temu ima Drugi svetski rat, i, po informacijama dostupnim na njihovoj kikstarter strani, radi se u Unreal Endžinu, jednom od najboljih alata za razvoj igara, i deluje vrlo ambiciozno.

Igračima će na raspolaganju biti sva mehanizacija karakteristična za taj period, kao i naoružanje neophodno za zagorčavanje života protivnicima.

Zbog veličine projekta i manjka ljudstva, TWITCH Games su se našli u situaciji da započinju kampanju, takozvani fundraiser, u kojoj vas ohrabruju da podržite njihov projekat donacijama koje se kreću od 5 dolara, pa naviše. Naravno, donacije će biti nadoknađene raznim skinovima (alternativni izgled lika kog ste odabrali), ali i ličnim primerkom igre.

Internet adresa TWITCH Gamesa je :

https://www.kickstarter.com/projects/1852473909/twitch-ww2-battle-royale-tps-fps-shooter

Kikstarter je izuzetno efektan način da podržite projekte koji vam se sviđaju, i ovom prilikom apelujemo na ljude da ulažu u tehnologiju na ovaj način, zato što je direktan, transparentan i vaš izbor. Budite deo kikstartera.

Skrinšotovi iz igre:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. avgust 2018 | 19:09

    Ovo izgleda moćno. Ne znam ko su ovi ljudi ali svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA