Svako ko uspe da završi ovu besplatnu igru dobija 5.000 dolara

Malo šta u životu može pokrenuti ljude poput novca, a u slučaju da i vi želite da osvojite sumu od "tričavih" 5000 dolara onda je ova video igra kao stvorena za vas. Sve što je potrebno je da, po cenu vašeg vremena i živaca, igricu i završite. Zvuči jednostavno, ali stvari nisu uvek onakve kakvim se na prvi pogled čine...

  • 0

Ne mali broj ozbiljnih gejmera, kao i entuzijasta privučenih novčanom nagradom odlučno je odgovorilo na izazov, ali "99Floors" još uvek čeka na dovoljno veštog igrača da istu napokon i završi. Razlog? Pa, po svemu sudeći "99Floors" jedna je od najtežih igara ikada stvorenih, ako ne i najteža!

Po rečima developera igre, u pitanju je: "Brutalna platformska igrica sa fokusom na brzu, dinamičnu borbu".

"Igrač će morati da proseče put kroz 99 nivoa intenzivne borbe i težine koja sa svakim spratom eksponencijalno raste. "99Floors" se prostire kroz deset faza jedinstvenog izgleda i okruženja ispunjenog neprijateljskim hordama koji će pretstavljati izazov i najiskusnijim gejmerima".

Što se tiče same novčane nagrade, ponuđenih 5000 dolara još uvek čeka na srećnog (i neverovatno veštog) gejmera, ali kao što možete pretpostaviti, postoji veoma dobar razlog zašto nagrada još uvek nikom nije dospela u ruke.

Na oficijalnom sajtu igre stoji: "Postoji razlog zašto niko do sada nije uspeo da prođe kompletnih "99Floors"(99spratova). Pogledajte bilo koji od brojnih YouTube ili Twitch snimaka i shvatićete i sami da je ova igrica ludački teška".

Printskrin:YouTube/DevinCrystie

"Ako mislite da ćete preći kompletnu igricu iz prvog pokušaja i zadovoljno staviti osvojeni keš u džep, jednostavno nemate blage veze u šta se upuštate. Gubićete živote iznova i iznova, na bezbroj različitih načina zbog čega ćete, vrlo verovatno poželeti da polomite vaš kompjuter u hiljadu komadića. U ovom momentu najviši nivo koji je neko dostigao je 90, što dokazuje da je igru moguće pre ili kasnije preći, ali ni u jednom momentu nemojte pomisliti da će to biti imalo lako".

Ako mislite da posedujete dovoljno veštine i strpljenja da prihvatite izazov "99Floors", igru možete preuzeti OVDE. Želimo vam puno sreće, biće vam svakako potrebna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA