Internet pobedio kablovsku TV!

U Americi je prvi put zabeležen veći broj pretplatnika na internet usluge u odnosu na kablovsku televiziju. Registrovano je 49.915.000 pretplatnika na usluge širokopojasnog pristupa internetu, dok je broj pretplatnika na kablovsku televiziju dostigao 49.910.000

  • 0

U SAD-u je prvi put broj pretplatnika kablovskih operatera na usluge širokopojasnog pristupa internetu premašio broj pretplatnika na usluge kablovske televizije koje ti operateri nude kao glavne i najvažnije, objavila je analitička kompanija LRG (Leichtman Research Group).

 

Registrovano je 49.915.000 pretplatnika na usluge širokopojasnog pristupa internetu, dok je broj pretplatnika na kablovsku televiziju dostigao 49.910.000, što je minimalna razlika, piše danas na veb sajtu SEEbiz/Bug.hr.

 

 

Svi kablovski operateri su tokom prošlog tromesečja zabeležili porast broja pretplatnika na usluge pristupa internetu, odnosno stekli su zajedno 380.000 novih klijenata.

 

Istraživanje kompanije LRG pokazalo je da je većina ispitanika preplaćena na obe usluge, ali da je ipak vidljiva promena navika američkih korisnika, pa internet polako preuzima primat u odnosu na televiziju.

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA