13 Facebook stranica koje MORATE pratiti ako želite da vam dani prođu veselo (FOTO)

U svetu u kome je običnom čoveku nezamislivo da dan počne i da ga završi bez Facebooka, u kome su svi na ovoj mreži i u kome ona predstavlja najbitniji vid naše komunikacije sa drugima, najbolji onlajn humor se nalazi upravo tu, vama na dohvat ruke

  • 11

Dan koji je prošao bez smeha i radosti je dan koji je propao, ma kakvi vaši uspesi bili. Uostalom, kakav je to uspeh ako nije začinjen smehom? Pošto nisu svi dani takvi, neophodno je da imate nešto čime ćete sebi podići raspoloženje i držati ga na tom nivou sve vreme.

 

U vremenu u kome imamo na raspolaganju savremene tehnologije i društvene mreže krcate bogatim sadržajima, izvor veselja je uvek na jedan klik daleko.

 

Pred vama je 13 Facebook stranica koje po našem izboru morate pratiti. Spisak nije savršen, znamo, i verovatno ćete imati štošta da na njega dodate, ali mi i ne želimo da bude savršen. Pogledajte, procenite, proberite.

 

 

1. Hyperbole and a Half

 

Ovo nije baš u pravom smislu web strip, ali nije ni blog. Barem tako kažu tvorci. U suštini, ima mnogo slika i reči i svim se silama trude da bude duhoviti.

 

2. Pusheen

 

Mačka Pušin je glavna zvezda animiranog web stripa koji je proteklih godina postao neverovatno popularni mim, pa možete da kupite čak i knjigu o njoj. Njene dogodovštine samo na Facebooku prati skoro osam miliona ljudi. Toplo preporučujemo da uđete u klub.

 

3. The Official Grumpy Cat

 

 

Zvanični nalog "mrgodne mace" mora postati deo vaše svakodnevice. Mačka koja mrzi sve oko sebe i svima želi smrt svojim kul i nezainteresovanim pogledom osvojila je svet i svakako vas je bezbroj puta nasmejala; uzvratite lajkom a ona će vas zasmejavati još toliko puta.

 

4. 9GAG

 

Jedan od najboljih svetskih servisa za zabavu i izvor salvi smeha ljudi širom sveta ima svoju zvaničnu stranicu na najvećoj svetskoj društvenoj mreži. Jednostavno - lajk.

 

5. Texts From Last Night

 

Da li ste se nekada toliko napili da ste želeli celom svetu to da kažete ali da ipak nekako ostanete anonimni? Trenutak, preformulisaćemo to pitanje. KOLIKO ste se puta napili i želeli... Shvatate šta hoćemo da kažemo. Ovo je stranica kojoj možete anonimno da pošaljete duhoviti komentar o prošloj noći, koji će je objaviti u formi fotografije.

 

 

6. Lil Bub 

 

Ovo je mala dušica koja je rođena sa nekoliko genetskih poremećaja. Niko je nije hteo dok se nije pojavio dobri čovek koji je odlučio da je udomi. Pogledajte njen pogled! Zapravo, gledajte ga svakog dana, lajkujte ovu stranicu, jer ona širi ne samo sreću i ljubav već i shvatanje da su sve životinje vredne života!

 

7. Snoopy

 

Moramo li trošiti reči o jednom od naših omiljenih likova iz detinjstva? Mislimo da ne.

 

8. Cat Versus Human

 

Urnebesni strip o mačkama i njihovim ljudima, o međusobnom odnosu između gospodara i robova, ilustrovan od strane umetnice Jasmine Surovec.

 

 

9. Patrick Star 

 

Ponovo pitamo, da li moramo da trošimo reči o ovom crtanom liku? Zvezda nove generacije, izvor nepreglednih mimova, izvor zabave, smeha, radosti, veselja... Jednostavno Patrik!

 

10. Puggy, Worlds longest tongue dog 

 

Pagi je pas sa najdužim jezikom na svetu. Na celom svetu. Ujedno i jedan izrazito srećan pas, koji će i vas usrećiti ako budete pratili njegove dogodovštine.

 

11. Life With Dogs 

 

 

Ima li srećnijeg života od onoga koji se deli sa psima? Mislimo da je odgovor ne. Ova divna stvorenja koja su sa nama već desetak hiljada godina postala su neodvojivi deo naših života, i veliki izvor sreće i radosti. Ova stranica je posvećena baš tome. Našoj sreći sa njima, i njihovoj sa nama.

 

12. Psychotic Humor 

 

Ime stranice sve govori. Ili možda i ne govori. Količina glupog humora koji ćete na njoj pronaći prevazilazi sva vaša očekivanja, a pošto je poznato da je glupi humor najbolji humor (a možda i najinteligentniji), predlažemo da se pretplatite na nju. Ili nemojte. Kao što sami autori kažu, "lajkujte nam stranicu, ili je nemojte lajkovati... Mi smo tu ionako samo zbog sisa".

 

13. Boo 

 

Još jedan pas, i to najpopularniji i najpoznatiji na celom svetu. Njegove zgode i nezgode prati preko petnaest miliona ljudi, tako da se može reći da je poznatiji i popularniji od 99,99 odsto naših ljudskih umišljenih zvezda i zvezdica. Niste ga do sada lajkovali? Šta čekate?

 

(S. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    21. septembar 2014 | 22:58

    "Dnevna doza prosecnog srbende", "dnevna doza top komentara" i zauvek na prvom mestu "Pantela"

  • vjc

    21. septembar 2014 | 22:57

    1. Aca Informacija 2. Seoski fudal 3. Prosecni kladionicar 4. Pantela 5. Pujo Sotka :D

  • Selina

    22. septembar 2014 | 00:27

    Iako nemam taj FB. Ne moze dan da mi prodje bez smeha ili sam veselog karaktera ili sam sama sebi smesna hehe... Ma mozemo da se smejemo i bez tih web stranica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA