Ovu opciju na Facebooku obožavaće mladi roditelji! (VIDEO)

Reč je o novoj funkciji "Scrapbook" koja je dostupna i na internet sajtu i na aplikacijama za iOS i Android uređaje. Ona će pomoći roditeljima da bolje organizuje fotografije svoje dece

  • 4

Facebook je za sve korisnike spremio novu opciju pod imenom "Scrapbook". Naime, nova funkcija će roditeljima omogućiti da na jednostavan način podele fotografije beba i dece koja su mlađa od 13 godina.

"Scrapbook" služi za prikupljanje svih dečijih fotografija na jednom bezbednom mestu na kojem će roditelji lako moći da im pristupe u svakom trenutku.

Ovi albumi mogu biti privatni, a ukoliko roditelji žele lako ih mogu podeliti sa porodicom i prijateljima na Facebooku. Ova društvena mreža je primetila da roditelji često na fotografijama dece taguju drugog člana porodice, što je dovelo do toga da kompanija smisli način na koji će sve slike ove vrste biti na jednom mestu.

Printskrin: newsroom.fb.com Printskrin: newsroom.fb.com

Roditelji mogu da kreiraju "Scrapbook" za sopstveno dete, a oba partnera mogu da dodaju nove fotografije ili promene podešavanja privatnosti, jedini uslov je da im na Facebooku stoji da su u vezi.

Kada se ova funkcija podesi, Facebook će automatski pronaći sve tagovane fotografije na kojima se nalazi dete roditelja.

Nova funkcija biće dostupna i na internet sajtu i na aplikacijama (iOS i Android). Za sada je "Scrapbook" dostupan samo u Americi.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    1. april 2015 | 17:27

    NE STAVLJAJTE SLIKE DECE NA FB!!!

  • igor

    2. april 2015 | 12:47

    Ako već ne možete da odolite da se pohvalite novim detetom, bar postavite neku neku privatnosti

  • Косово 1389

    2. april 2015 | 12:11

    Баш ћу да им ставим слику

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA