FACEBOOK SE PONOVO MENJA: Evo šta je čuvena društvena mreža sada rešila da uradi!

- Konstantno se trudimo da poboljšamo i personalizujemo "news feed" korisnika. Shvatili smo da sami korisnici znaju koje objave im najviše znače, pa stoga želimo da im pružimo više načina za personalizovanje i kontrolu - istakao je Džejkob Franc iz Facebooka

  • 0

Facebook  je rešio da svojim korisnicima omogući da na "news feed-u" vide više stvari koje im znače. Naime, novi alat će rešiti problem dosadnih, neželjenih informacija koje zatrpavaju naš "news feed", pa zbog njih često ne vidimo obaveštenja koja su nam bitna.

 

OVO STE DUGO ČEKALI: Video-snimci će lebdeti po Facebooku, evo i kako!

 

Od sada će korisnici moći da biraju postove prijatelja i stranica koje žele da vide svaki put kada se uloguju na Facebook.

 

- Konstantno se trudimo da poboljšamo i personalizujemo "news feed" korisnika. Shvatili smo da sami korisnici znaju koje objave im najviše znače, pa stoga želimo da im pružimo više načina za personalizovanje i kontrolu - istakao je Džejkob Franc iz Facebooka.

 

Kako bi koristili novu opciju, neophodno je da odete na profil prijatelja čije objave želite da vidite u svakom trenutku, kliknete na "following" i zatim odaberete opciju "see first".

 

Facebook-ovi algoritmi koriste gomilu informacija kako bi odredili koje objave će vam prikazati. Ovo čak uključuje i koliko često se dopisujete sa nekim prijateljem, da li im lajkujete i komentarišete fotografije i objave.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA