SVAKO MOŽE DA VAS ŠPIJUNIRA NA FEJSU: Probajte i sami, ova opcija stvarno funkcioniše!

Mislite da da niko ne može da vidi fotografije koje ste sakrili na Fejsbuku? Prevarili ste se. Evo kako svako može da ih vidi

  • 4

Svako može da ode na nečiji profil i da "čeprka" tamo, ali postoji mnogo jednostavniji način da neko pristupiti svim vašim fotografijama, pa i onim koje ste samo lajkovali.

Evo kako su seksi cice prevarile Facebook! Sada smeju da pokazuju grudi! (FOTO)

Svako od nas je nekad sakrio određene fotografije sa Fejsbuk tajmlajna. Možda mislite da onda one da nisu vidljive, ali znajte da jesu.

Bilo da ste sakrili fotografije na kojima ste tagovani, ili ste ih ostavili da čekaju vaše odobrenje (Timeline Review), istina je da ako ste tagovani na tim fotografijama, mogu da ih vide ljudi koji možda ne bi smeli da ih vide.

Kako funkcioniše ova opcija? "Facebook Graph" pretraga vam omogućava da pronađete sve fotografije na kojima je tagovana neka osoba. Jednostano ukucajte “Photos of” pa ime osobe. Pojaviće vam se sve fotografije na kojima je ta osoba tagovana, bez obzira da li je te fotografije sakrila ranije.

Prinskrin: BusinessInsider.com Prinskrin: BusinessInsider.com

Ako niste prijatelj sa tom osobom, videćete tagovane fotografije koje su podeljene javno. Videćete i one fotografije koje nisu sakrivene sa Timelinea.

Ukoliko želite da sakrivene fotografije ostanu “nevidljive”, uklonite tag. Ovako se te fotografije neće pojavljivati u rezultatima pretrage.

Prinskrin: BusinessInsider.com Prinskrin: BusinessInsider.com

U podešavanjima privatnosti možete podesiti da se tagovane fotografije ne dele ni sa kim osim sa vama, odnosno, da samo vi možete da ih vidite, naravno, pored osobe koja je vlasnik fotografije. Ovo će ukloniti sve tagovane fotografije sa vaše Fejsbuk stranice.

(Telegraf.rs / BusinessInsider)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA