Facebook će preplaviti LIVE STREAMING video-snimci

Video-snimci su za kratko vreme osvojili Facebook, a ova promena pokazuje interesovanje čuvene kompanije za "live" pokrivanje svih bitnih događaja

  • 1

Društvena mreža Facebook je potvrdila da će "live" video-snimke postavljati na vrh News Feed-a svih korisnika. Opcija za uživo strimovanje videa je nedavno postala dostupna svim korisnicima popularne društvene mreže, a Facebook želi da je na ovaj način što više promoviše.

Deca mogu da tuže roditelje ako su umesto njih OBJAVLJIVALI FOTKE na FACEBOOKU!

Video-snimci su za kratko vreme osvojili Facebook, a ova promena pokazuje interesovanje čuvene kompanije za "live" pokrivanje svih bitnih događaja.

Pored ove opcije, takozvane "trending" teme i rezultati sportskih utakmica su učinile Facebook prilično aktuelnim u praćenju najnovijih dešavanja širom sveta.

"Live streaming" je veoma koristan za pokrivanje različitih sfera, od najnovijih dešavanja u svetu, pa do strimovanja igranja video-igrica koje je popularno na YouTube-u i Twitchu.

- "Live" će biti sjajna stvar za javne ličnosti. Zamislite vašu omiljenu poznatu ličnost ili nekog političara koji ima moć da uživo prenosi stvari o njegovom životu direktno iz džepa, i da pritom ima ogromnu publiku. Mislim da ćete sve više ovakvih stvari videti na Facebooku i Instagramu - izjavio je Mark Zakerberg.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrakIzPecine

    3. mart 2016 | 13:49

    Obrisao sam facebook pre 4 godine i nisam se pokajao niti mi sta fali, tu i tako dobijem pogled cudjenja kad kazem da nemam facebook... Ko treba lazne prijatelje neka izvoli na facebook :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA