≫ 

Posebna aplikacija otkriva da li ćete zbog postova na Facebooku i Twitteru dobiti (ili izgubiti) posao

Od slika i postova na društvenim mrežama može da zavisi da li ćete dobiti posao koji želite

  • 0

Ako tražite posao ili jednostavno želite da vaši profili na društvenim mrežama budu savršeni, postoji nov alat koji će vam pomoći da to ostvarite.

Facebook je nateran da prvi put u svojoj istoriji otkrije korisnicima svoja pravila o bezbednosti ličnih podataka - i šta mogu da rade sa njima

Aplikacija pod nazivom BrandYourself vam olakšava da pronađete (i obrišete) postove i fotografije koje vaš trenutni, ili budući, šef nikako ne bi smeo da vidi.

Foto: Pixabay.com

Iako ova kompanija postoji od 2009. godine, nedavno je lansirala onlajn alat koji skenira sve Google rezultate pretrage u vezi sa vama, Facebook i Twitter profile i govori vam šta bi trebalo da izbrišete.

Bilo je potrebno samo nekoliko minuta da skeniramo neke od naših nalog ai otkrijemo koliko nas "zapošljivim" čine, i gotovo na svakom su pronađeni sporni postovi ili fotografije.

Algoritam je najčešće obeležavao reči kao što su "sex" i slike na kojima se nalazio alkohol - bez obzira na njihov kontekst.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA