≫ 

Ponovo smo prvi! Telegraf je jedini medij sa Balkana koji ima aplikaciju za Android TV

Još jednom smo pokazali da smo najbolji u inovacijama i da stalno tražimo nove načine da korisnici više uživaju u našem sadržaju

  • 6

Telegraf je ponovo zauzeo prvo mesto u inovacijama tako što je postao prva medijska kuća sa Balkana koja je lansirala posebnu aplikaciju za Android televizore. Aplikacija može da se skine sa Google Play prodavnice i instalira na televizorima koji koriste Android TV.

Upoznajte najnapredniji Tesla S901 Android TV - kada vidite cenu i mogućnosti, želećete jedan u svakoj sobi

I dok aplikacije gotovo svih medija mogu da se skinu na Android telefone, odlučili smo da odemo korak dalje u budućnost i svima koji poseduju Android TV televizor ponudimo posebnu Telegraf TV aplikaciju sa novim mogućnostima i sadržajem.

Foto: Promo/Telegraf je jedina medijska kuća na Balkanu koja ima svoju aplikaciju za Android TV

Iako je u pitanju relativno mlada platforma, Android TV predstavlja budućnost multimedijalne zabave i informacija, a Telegraf je na samom početku odlučio da joj se pridruži i, zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama i sadržajem koji smo implementirali, dobije potrebno odobrenje Googlea.

Android TV je operativni sistem poput Androida ili iOS-a i na njemu možete da koristite svoje omiljene aplikacije, igre i gledate omiljene filmove i uživate u svom sadržaju na velikom ekranu.

Zahvaljujući Telegraf aplikaciji, sada ćete na svom televizoru moći da uživate i u sadržaju iz naše zemlje, najnovijim vestima i video materijalu.

Foto: Promo/Naš najbolji sadržaj sada možete da gledate i na svom televizoru

Telegraf aplikacija je namenjena svim smart televizorima koji imaju Googleov Android TV operativni sistem (Tesla, Sony, Sharp, Bang & Olufsen ... i drugi).

 Evo kako da instalirate Telegraf aplikaciju u samo 2 klika:

Foto: Promo/Jednim klikom na daljinskom saznajte sve što vas zanima

-  Telegraf aplikaciju ćete instalirati tako što ćete otkucati telegraf u polju za pretragu na Google Play TV marketu i potom kliknuti install.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA