≫ 

Na prost način proverite kakav vam je zaista WiFi u kući

Da li ste zaista uradili sve kako bi imali najbolji internet?

  • 0

Potpuno besplatna aplikacija pod imenom WiFi Analyzer je odličan način da otkrijete kakav vam je zaista bežični internet u kući.

Dostupna je za sve Windows uređaje unutar Windows Storea.

Ovo je najbolje mesto za bežični ruter u stanu - ako želite WiFi u svakoj sobi

Iako bi bilo idealno da svi živimo unutar naših posebnih WiFi balona, realnost je potpuno drugačija i na sve strane oko nas su ruteri koji ispucavaju svoje signale na bezbroj bežičnih kanala.

Foto: Flickr/mark.seymour/Da li drugi ruteri guše vašu vezu i usporavaju vam internet?

Zato je veoma važno da svojim uređajima obezbedite najbolju moguću konekciju sa ruterom, a u tome može da vam pomogne korišćenje kanala koji ne koristi previše moćnih bežičnih mreža.

I tu na scenu stupa ova aplikacija jer nudi jednostavan grafikon u realnom vremenu koji pokazuje snagu internet signala koji su vam dostupni. Čak će vam predložiti i koji kanal bi trebalo da koristite za sopstvenu mrežu, iako konvencionalna mudrost nalaže da se držimo 1, 6, ili 11 za 2.4GHz, i koji je najmanje zagušen za 5G.

Naravno, ova aplikacija vam neće obezbediti brži internet na vašem laptopu, ali će vam pomoći da oslobodite svoju mrežu bespotrebnog WiFi zagušenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA