Facebook je počeo da testira opciju koja će vas sigurno razbesneti

Facebook počinje sa pilot programom koji će mnoge ostaviti u šoku

  • 2

Radi se o posebnim grupama na Facebook-u koje će administartorima omogućiti da naplaćuju članovima za ekskluzivan sadržaj koji će se naći u ponudi.

WhatsApp će uskoro prestati da radi na ovim telefonima

Kompanija je saopštila da će test obuhvatiti manje grupe koje se tiču roditelja i organizacije (planiranje obrazovanja, priprema obroka i spremanje kuće). Facebook je otkrio da besplatne grupe ne idu nigde, a administartori će imati opciju da naprave premium grupe unutar grupe i naplaćuju sadržaj. Tokom pilot faze moći će da naplaćuju 30 dolara, a za sada Facebook neće da uzima procenat.

Administartori će konačno moći da unovče svoj rad. Foto: Tanjug/AP

Za administartore koji vode grupe ovo zahteva dosta vremena i energije, a ovo im daje mogućnost da unovče svoj trud što konačno njihovom radu daje smisla. Kako bi Facebook počeo da naplaćuje svoj sadržaj, potrebno mu je dosta ljudi koji bi stvarali i objavljivali sadržaj koji bi se nudio, a da on bude dovoljno zanimljiv i sličan onome koji je korisnicima i sada dostupan besplatno.

(Telegraf.rs/thenextweb.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA