Skype uvodi opciju zbog koje ćete morati dobro da pazite šta pričate i radite tokom poziva

Skype je rešio da mnogima olakša život, ali sigurno ima i onih kojima će nova opcija presesti

  • 4

Od predstavljanja Skypea pre 15 godina, ljudi su se na razne načine dovijali i pokušavali da nađu način da snime važne pozive kako bi kasnije mogli da ih ponovo preslušavaju u slučaju da su zaboravili nešto bitno.

Postoji na desetine različitih programa za Mac, Windows i Linux, ali za mnoge su i dalje nedostupni jer nemaju vremena da se bakću sa sistemskim podešavanjima za zvuk na svom kompjuteru.

Tvorac Skypea za Telegraf otkriva svoju tajnu uspeha, šta je inoviranje u nulama i zašto nije želeo da korisnici imaju tehničku podršku

Zahvaljujući izveštaju do kog je došao The Verge, sada znamo da će se sve ovo napokon promeniti.

Printskrin: Youtube/Skype/Skype sprema veliku promenu za sve korisnike

Microsoft će do kraja meseca lansirati opciju za snimanje Skype razgovora na svim platformama sa sistemom bazirnaom na cloudu koji će snimati sve video i audio razgovore.

- Onog trenutka kada počnete razgovor, svi će biti obavešteni da se on snima. Snimci će obuhvatiti video svih osoba, ali i ekrana koji se dele tokom razgovora, izjavio je predstavnik Microsofta za The Verge.

Zahvaljujući cloud implementaciji, snimanje će raditi na svakoj platformi, uključujući tu Windows, Mac, iOS, Android, pa čak i Linux.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R line

    17. jul 2018 | 19:11

    Koji Skajp brate pa to je izumrlo pored vibera i wats upa...

  • Lulu008

    17. jul 2018 | 22:59

    Bravo sad ste izgubili i ono malo pratilaca i korisnika.

  • Marko

    18. jul 2018 | 20:10

    koja glupost! sta ako ja ne zelim da snimam te pozive niti da mene neko snima?? Ko zna kako to moze da bude upotrebljeno, pogotovo video pozivi. To treba da bude opcija, a ne moranje. Ko zna za sta to oni hoce da upotrebe, ustvari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA