≫ 

Neobjašnjivi vrtoglavi pad vrednosti bitcoina se nastavlja, sa sobom povlači i druge valute

Da li je mehur kriptovaluta počeo da puca?

  • 7

Oštra prodaja koja je zahvatila svet kriptovaluta u sredu nastavila se i tokom četvrtka, a rezultat je veliki pad vrednosti brojnih digitalnih valuta.

Sudeći po stručnjacima, iza velikog pada koji je započeo u sredu ne stoji nikakav očigledan katalizator, a jedina teorija koja bi mogla da objasni nagli pad vrednosti jeste predstavljanje procesa registracije za popularnu bitcoin menjačnicu ShapeShift koji je zaplašio korisnike.

Koliko bitcoin zaista vredi? Ovi stručnjaci tvrde da su izračunali!

Pad je potom dodatno ubrzan izveštajem da Goldman Sachs planira da na neodređeno stopira svoje lansiranje bitcoin trejd deska.

Printskrin: YouTube/Botnik Studios

Ove vesti dovele su do toga da vrednost bitcoina padne na 7.000 dolara, pre nego što je zabeležen dodatni pad u sredu uveče.

Iako je od tog trenutka uspeo da zadrži svoju trenutnu vrednost, to nije trajalo dugo i ona je ponovo pala za 1.000 dolar u dve trejdnig sesije.

Ovaj pad vrednosti bitcoina utiče i na druge valute, kao što su litecoin i ethereum koji je izgubio 20 odsto svoje vrednosti.

VIDEO: Ukrali gomilu kompjuterske opreme da bi "kopali" Bitkoin:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ima tu nešto i dobro.

    6. septembar 2018 | 19:39

    Bice vrhunskih grafičkih povoljno.

  • RS

    6. septembar 2018 | 18:39

    Dabogda propao skroz da graficke opet pojeftine

  • Crni

    6. septembar 2018 | 19:20

    Kako neobjasnjivo? Koliko je teska poluga zlata? Klliko jeteska virtualna poluga zlata? Zamisli nema tezinu, vrednost, identucno vredi i bitkoin..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA