TEJLOR SVIFT PROTIV APPLE-A: Zbog ovoga je popularna pevačica počela rat protiv čuvene kompanije!

Tejlor Svift je na svom Tumblr nalogu objavila post kojim je uzburkala svetsku javnost

  • 0

Pevačica Tejlor Svift je na svom Tumblr nalogu objavila post kojim je kritikovala čuvenu kompaniju Apple-a povodom novog Apple Music servisa.

Naime, Apple Music će svim korisnicima iOS uređaja prva tri meseca biti potpuno besplatan, a div iz Kupertina je imao plan da u tom periodu muzičkim zvezdama ne plati ni dinar.

Ova odluka izazvala je lavinu komentara muzičara koji su se protivili Apple-u, a najglasnija od svih bila je Tejlor Svift.

- Odluka Apple je šokantna, razočaravajuća i kompletno je u suprotnosti za istorijom ove napredne i velikodušne kompanije. Jednostavno se ne slažemo sa ovom odlukom - napisala je Sviftova.

Ona je Apple nazvala "neverovatnom kompanijom" koja ima potrebne resurse da strimovanje muzike konačno uradi kako treba, ali da je tri meseca neplaćanja pevača puno. Prema njenim rečima svi u muzičkoj industriji se slažu sa njom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ne očekujte da vam ustupimo našu muziku bez ikakve kompenzacije - dodala je ona.

Apple Music će se pojaviti krajem juna zajedno sa iOS 8.4 verzijom, a prema najnovijim informacijama, čuvena kompanije će tokom tri meseca probnog perioda zvezdama ipak platiti korišćenje njihove muzike.

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA