Novi Far Cry je najbrutalniji i najkrvaviji do sada: Borićete se protiv hordi fanatika (VIDEO)

Kao što se i najavljivalo, priča novog dela biće smeštena u američkoj državi Montani, tačnije u gradiću u kojem vlada kult fanatika

  • 2

Ubisoft je na E3 sajmu u Los Anđelesu predstavio prvi snimak gejmpleja Far Cry 5 igrice - naslova koji je već pobrao velike simpatije među gejmerima.

Gejmeri, spremite se za dane i dane ludila: Pogledajte kakvi hitovi od igrica su najavljeni na najvećem gejmerskom sajmu na svetu!

Kao što se i najavljivalo, priča novog dela biće smeštena u američkoj državi Montani, tačnije u gradiću u kojem vlada kult fanatika.

Far Cry 5 na prvi pogled deluje prilično krvavo i brutalno, jer se već u snimku može videti velika količina nasilja.

Printskrin: Youtube/Ubisoft US Printskrin: Youtube/Ubisoft US

Takođe, novi deo čuvene pucačine doneće takozvani "crew for hire" sistem, odnosno igrači će moći da za novac regrutuju pratioce različitih sposobnosti koji će im pomoći u borbi protiv fanatika. Tako su u trejleru prikazani snajperista, pilot, ali i krvoločni pas koji će izujedati protivnike za vas.

Grafika deluje savršeno, a u prilog dobroj atmosferi ide i prelepa priroda sa mračnom pričom gradića u koji je smeštena priča novog Far Cry-ja.

Far Cry 5 stiže 27. februara 2018. godine na PS4, Xbox One i PC.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA