≫ 

Nikada ne biste pogodili koje su najveće erogene zone ženskog tela!

Ako ste mislili da ste pravi umetnik u ljubavi, verovatno će vas iznenaditi koji delovi tela su "najzapaljiviji" kada se radi o predigri

  • 38

Vrlo je mala verovatnoća da će muškarac iz prve pronaći baš sve ključne i osetljive tačke svoje drage.

Zato, ukoliko želite da budete sigurni da će zadovoljiti sve njene potrebe upoznajte se s četiri najjače erogene zone kod žena.

Vrat

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Područje ispod potiljka glave vrlo je osetljivo na dodire.

Nežni poljupci i uzdasi zagrejaće joj celo telo, a topli dah na vratu naježiće je od glave do pete.

Donji deo leđa

Nežni dodir donjeg dela leđa predstavlja vrlo nežan gest, ali kada naslonite vlažne usne i nežno je poljubite, to pruža sasvim drugačiji osećaj.

Završetak kičme, odnosno područje iznad zadnjice, snažna je erogena zona, pa ako želite da doživi vrhunac bacite se na nežne poljupce i igru s jezikom.


Stopala

Iako postoje žene koje obožavaju da muškarac nežno ljubi njihova stopala i nožne prste, većinu taj način zavođenja ne zanima. No, postoji jedna snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce već nežne dodire.

Reč je o sredini stopala, tačnije povišenom delu stopala koje je vrlo osetljivo. Nežni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti pravi okidač za orgazam.

Ušna resica

Gotovo svaka žena ima barem jednog muškarca iz prošlosti koji je u nekom trenutku maženja napunio njezino uho pljuvačkom. No, to nije nimalo erotično ni romantično već odbojno. Većina muškaraca koristi ovu vrlo snažnu erogenu zonu na potpuno pogrešan način.

Nije stvar oblizivanja ušiju, već samo nežna igra s ušnom resicom, koja predigru može dovesti na jednu sasvim drugačiji nivo. Isprobajte i uživajte u čarima ljudskog tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA