Nekada slatka devojčica, danas najzgodnija srpska poslanica i političarka! (FOTO)

Mlada nada Srpske napredne stranke koja važi za jednu od najzgodnijih dama u Skupštini Srbije oduševila je sve kada je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju kada je bila slatka devojčica

  • 26

Narodna poslanica u Skupštini Srbije, a sa liste Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja, na svom Fejsbuk profilu, postavila je fotografiju kada je bila devojčica, na oduševljenje mnogih njenih prijatelja na ovoj društvenoj mreži.

Biljana Pantić Pilja je advokat iz Novog Sada i član SNS-a a ovo joj je drugi mandat u parlamentu Srbije, jer je kao poslanik dobila poverenje i u prethodnom sazivu.

Biljana među muškim poslanicima važi za jednu od zgodnijih i lepših narodnih poslanica, a to je i stav novinara jer je u svim medijima uvek stavljana u red najzanosnijih dama iz Skupštine Srbije, koja pleni svojom pojavom i smirenošću.

Članstvo u odborima: Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu (zamenik člana), Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja (zamenik člana).

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SMEDEREVAC

    12. avgust 2014 | 13:08

    Ako su nam ovo lepse,kakve li su onda one koje nisu lepe.

  • NPM

    12. avgust 2014 | 13:17

    Kakve li su ostale kad je ova najzgodnija i najlepsa?

  • љути четник чека Шешеља

    12. avgust 2014 | 12:54

    Najlepsa i najzgodnija hahahahahhahahahahahahhahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA