Ako vam je Wi-Fi na mobilnom uključen dok spavate, odmah prestanite sa tim: Telefon će vam se pokvariti mnogo brže

Ako i tokom noći želite da budete povezani na internet, postoji način kako da smanjite štetu za bateriju telefona

  • 0

Ukoliko i preko noći ostavljate telefon povezan na Wi-Fi mrežu, odmah bi trebalo da prestanete sa tim - ako vam je stalo do vašeg smartfona.

Telefone ćemo puniti za 5 minuta: Baterije sa asfaltom će nam rešiti jedan od najvećih problema!

Razlog zbog kojeg vaš telefon ne bi trebalo da bude povezan na internet dok spavate je veoma logičan - to bespotrebno troši bateriju i nanosi joj trajnu štetu.

Slična stvar je i s Bluetooth-om, ako je ta opcija uključena dok je ne koristite, ona vam samo bespotrebno troši bateriju.

Ipak, ako i tokom noći želite da budete povezani na internet, postoji način kako da smanjite štetu za bateriju telefona. U mobilnim podešavanjima za Wi-Fi odaberite opciju "Napredni Wi-Fi" (Advanced Wi-Fi) i tamo, ako vam telefon nudi tu opciju, označite Wi-Fi optimizaciju. To bi trebalo da smanji potrošnju baterije dok je Wi-Fi uključen.

Postoji i opcija "Zadrži Wi-Fi tokom mirovanja", koja će, ako je isključite, osigurati da se vaš telefon na Wi-Fi spaja samo kad je u upotrebi, piše Whistle Out.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA