iPhone X lošije rangiran od Osmice: Za to postoji nekoliko dobrih razloga

iPhone X je dobio preporuku Consumer Reports organizacije, ali je istaknuto da bi korisnici koji žele da uštede novac, trebalo da se odluče za iPhone 8 ili 8 Plus

  • 7

Iako su kritike u vezi novog iPhone-a X uglavnom pozitivne, Consumer Reports ima ipak nešto drugačije mišljenje, pa je u svom izveštaju Desetku rangirao ispod iPhone-a 8.

Korisnici novih iPhone-a treba dodatno da plate za brzo punjenje, a ono još i nije dobro kao na Androidima!

Prema njihovom testiranju, iPhone X je dobio preporuku Consumer Reports organizacije, ali je istaknuto da bi korisnici koji žele da uštede novac, trebalo da se odluče za iPhone 8 ili 8 Plus.

Razlog je, pored niže cene, i radni vek baterije, kao i njegova izdržljivost.

Foto: Guliver/Justin Sullivan/Getty

Na primer, Consumer Reports je u svom testu otkrio da iPhone X uspeva da izdrži 19,5 sati sa jednim punjenjem baterije, dok iPhone 8 Plus traje 21 sat. Mada, i jedan i drugi model daleko zaostaju za 26 časova koliko ostvaruju Samsung Galaxy S8 i S8+ modeli.

U zavisnosti od toga šta žele od svojih telefona, bilo da je u pitanju najnoviji i najbolji hardver ili dugovečnost telefona, sve parametre je potrebno uzeti u obzir pri izboru novog modela, navodi Consumer Reportsa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    7. decembar 2017 | 14:27

    Galaxy S8 izdrzi 26 sati... mozda ako ga ne koristim...

  • Miljan

    8. decembar 2017 | 00:31

    Posle odličnog 6S, kao i posle odlične sedmice, mislim da su napravili koks sa osmicom i X modelima. Najgora stvar je staklena zadnja strana! Ako su hteli punjenje bez kabla, trebali su da vide od konkurencije kako to da odrade a ne glupo lomljivo staklo!!

  • Anonymous

    7. decembar 2017 | 23:34

    Sony Xperia XZ Premium

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA