Nećemo još dugo čekati na Samsung Galaxy S9: Otkriveno kada će ugledati svetlost dana

Samsung je rešio da naredne godine porani sa predstavljanjem "flagship" modela

  • 12

Kompanija Samsung planira da Galaxy S9 predstavi u februaru, dok bi novi telefoni u prodaji mogli da se nađu već početkom marta, piše "Bloomberg".

Samsung ima telefon koji čita dlan: Neće proricati sudbinu, već će raditi nešto mnogo bolje!

Ukoliko se ove informacije ispostave kao tačne, Samsung će naredne godine svoje "flagship" modele lansirati ranije u odnosu na prethodne godine. Proteklih godina predstavljanje je uglavnom bilo u martu, a na tržište bi izlazili u aprilu.

Očekuje se da će Galaxy S9 i S9 Plus imati dizajn dosta sličan ovogodišnjim modelima. Kao i svaki novi model, i Devetke će imati brži procesor i bolje kamere.

Foto: Pixabay.com

Samsung Galaxy S9 pokretaće Qualcommov Snapdragon 845 koji će biti snažniji, energetski efikasniji, imaće poboljšanu sigurnost te još bolju mogućnost procesuiranja fotografija i video-zapisa.

Trenutno još nema informacija o količini RAM-a koju će ovi uređaji imati – prošlogodišnji modeli imali su 4 GB RAM-a, dok je Note 8 imao 6 G RAM-a, tako da bi i S9 mogao da ima 6 GB RAM-a.

Što se kamera tiče, rezolucija dve zadnje kamere trebalo bi da bude 16 MP, što bi bilo povećanje u odnosu na 12 MP kamere sa S8 i S8+.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    18. decembar 2017 | 13:17

    Ma kakav Iphone 8, probajte Huawei Mate 10 da vidite sta je masina. Iphone je nerealno skup a performanse koje nudi Huawei Mate 10 su za dve klase više od Iphone ili Samsunga S8.

  • marko

    18. decembar 2017 | 13:01

    Strasno izbace desetine telefona i ostalog godisnje... Ne mogu zapeti iOs-u... Smešni Japanci!

  • Ja

    18. decembar 2017 | 12:28

    A uskoro i s10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA